Tag et kviklån og få duften af benzin ind under rejsen

Har du også benzin i blodet, men kan alligevel ikke få nok – heller ikke når du er på ferie? Hvorfor så ikke få duften af benzin indblandet som en del af rejsen eller ferien. Det kan være svært at undvære, men det behøver du heller ikke. Her kommer vi med tre gode forslag til at få noget motor ind på ferien, samt hvordan du bedst muligt sørger for, at økonomien rækker.

Den klassiske – Roadtrip i USA

Den helt klassiske model, har du sikkert hørt om, og måske også overvejet. Det er selvfølgelig roadtrip i USA. At tage et roadtrip gennem dele, eller måske hele USA, er en meget populær løsning, hvorpå du kan få ferien til at handle lidt mere om biler. Du kan vælge mellem en masse populære strækninger i USA. Et eksempel kunne være Highway 1 i Californien, som siges at være en af verdens smukkeste kystveje. Den strækker sig mellem San Francisco og Los Angeles og byder på en masse flot natur og dyreliv og tager minimum to dage. Her skal du selvfølgelig leje en lækker åben sportsvogn at nyde turen i. Dette er dog ikke helt billigt, men på Moneylender findes der masser af muligheder for atsammenligne forskellige kviklån, så du på den måde kan finde et lån der passer bedst til dig og det du søger. Et kviklån kan gøre rejsen sjovere og mindre stressfyldt.

Den hurtige – Miniferie i Europa

Har du ikke tid til det helst store ræs, eller er du bare ikke til USA, så kan du sagtens opleve lignende lækker natur, som vi jo har her i Europa. Med det rette lån vil du også hurtigt finde ud af, at økonomien måske rækker til lidt mere, og også at bekymringerne om hvorvidt du har råd til dette, hurtigt vil forsvinde igen. Du kan planlægge en rute du finder interessant og enten planlægge at aflevere bilen i samme lufthavn, eller måske i et helt andet land – Europa er jo ikke så stort. Så ellers bare flyve til det sted, du finder interessant i Europa, leje en lækker sportsvogn hos en af de udlejere, hvor man kan det dernede, og så er det ellers bare at køre afsted igennem de europæiske landskaber. Et forslag til steder at tage hen, ville være Spaniens sydkyst og så køre ind i landet, op i bjergene. Her findes masser af små lækre bjergpas og hyggelige restauranter, som du kan nyde helt stressfrit.

Den vilde – Sydamerika på motorcykel

Hvis du ønsker at tage et lån for at gøre din ferie mere spændende, så kan du komme på den helt store oplevelse. Hvis blot du har motorcykelerfaring til at kunne klare det, er en roadtrip i Sydamerika den ultimative oplevelse. De mest populære lande at tage på motorcykelrejse igennem er Ecuador, Bolivia og Argentina og med den Panamerikanske Highway, kan man langs denne hovedvej køre gennem kontinentet og samtidigt opleve mange forskellige lande og klimaer på ruten. Det er forholdsvis simpelt at få sin egen motorcykel med derover, taget omstændighederne i betragtning. Undervejs kan det være, at du ønsker at tage en anden rute, eller at forlænge din ferie, og så er det en klar fordel at kunne ansøge om et lån på ganske kort tid, så pengene kan trille ind på kontoen. Andre populære ruter er Ruta 40 i Argentina, som løber det meste af længden af Argentina ved foden af Andesbjergene, og tager dig igennem verdens mest fjerne og hårdføre områder. En anden er Death Road i Bolivia, du kender den måske fra serien Top Gear, hvor de kører gennem Bolivia. Den ligger ikke langt fra La Paz og er ikke længere så skræmmende som den har været, nu hvor at det meste af trafikken er ledt til en ny motorvej, dette gør at den er noget mere sjov at køre på. Vi har alle brug for ferie i ny og næ, og med et lån, såsom et kviklån, så vil en af disse ferier hurtigt kunne blive en realitet.