Sådan sikrer du bedst dit autoværksted

Stort set alle, der ejer sin egen virksomhed, vil gøre alt for at holde lokalerne sikre. Det gælder selvfølgelig også for ejere af autoværksteder. Ikke nok med, at der er mange værdigenstande i et sådant værksted, bringer det også ubehagelige følelser, hvis der skulle komme en indbrudstyv. Det er sjældent billigt eller nemt at sikre et værksted mod tyveri, men det er alligevel en god idé, hvis man tænker over, hvad alternativet er. Der findes mange måder at sikre sig på. Det kan nemlig blandt andet gøres med videoovervågning, alarmsystemer og gode låse.

Videoovervågning holder dit autoværksted sikkert

Videoovervågning erhverv kan både hjælpe med at holde ubudne gæster ude og skabe større tryghed inde. Først og fremmest kan overvågningen hjælpe med at holde tyve og andre ude, da der skal skiltes med, at der overvåges. Dette i sig selv kan skræmme langfingrede mennesker, der ikke kan kende forskel på dit og mit. Derudover kan overvågningen skabe en tryggere arbejdsplads, fordi den giver beviser, hvis uheldet alligevel skulle være ude. Videoovervågning kan også være med til at skræmme mennesker væk, som ellers ville udøve hærværk, overfald og svindel.

Alarmsystemer kan skræmme tyve væk

Mens overvågningssystemer både mindsker risikoen for tyveri, svindel, hærværk og overfald, kan et alarmsystem stadig være en god investering. Systemet vil alarmere, hvis tyve trodser overvågningen, men alarmen vil højst sandsynligt skræmme de langfingrede væk. Hvis du skal have mest muligt ud af din alarm, er det vigtigt også at reklamere tydeligt med, at du har et system. Selve skiltet kan nemlig også være med til at skræmme ubudne gæster væk. Et alarmsystem kan også give større tryghed på arbejdspladsen på samme måde som videoovervågning kan.

Installer gode og sikre låse for at forhindre tyveri

Et andet af de vigtigste tiltag du kan investere i, når det kommer til tyverisikring, er at investere i gode låse. Der findes et hav af forskellige låse på markedet, nogle er med nøgler og andre er med kode. Hvis du vælger en lås med kode, er det en god idé regelmæssigt at skifte koden. Det gøres hurtigt og nemt, og det minimerer samtidig muligheden for, at koden bliver aflæst. Derudover kan det være en god idé at investere i vinduessikring, hvis dit autoværksted har mange vinduer. Ved at investere heri, sørger du for, at vinduer ikke kan lirkes op, så ubudne gæster ikke kan komme ind.