3 gode råd når man skal købe en brugt bil

Det kan i mange tilfælde være en god idé at købe en brugt bil, da der er mange fordele ved et sådan køb. Det er naturligvis en god måde at spare lidt penge på, frem for at købe en helt ny bil, da værdien falder en hel del hurtigere ved en ny bil. Ud over det, så er der allerede blevet betalt for de dyre omkostninger, såsom lak, udstyr fælge med mere, hvilket betyder at man får en del mere bil for pengene, når man køber brugt. Bor man omkring Herning, kan man for eksempel købe brugte biler hos autopunkt.dk, hvor man nemt kan finde sig en god bil til billige penge.

Der er dog også ting, man skal være opmærksom på, når man køber en brugt bil, og her er der 3 gode råd til, hvordan du kan gøre et sikkert køb, når du skal vælge en brugt bil.

 

1.    Få bilen testet inden du køber den

Selvom bilen lige har været til syn, er det ikke ensbetydende med, at den er testet for alle de fejl og mangler, der kan være. Når man får en bil synet, bliver bilen udelukkende godkendt for om den er lovlig at køre i, og det betyder ikke, at der ikke kan være andet galt med den. Det er altså en god idé at undersøge om, bilen er i god stand inden, man tager sin endelige beslutning og investerer i bilen.

2.    Gennemgå og kontroller udstyret til bilen

Det kan godt være, at der står, at bilen har visse funktioner eller særligt udstyr, men det kan stadigvæk være en god idé selv at tjekke efter. Der kan være ting, som mangler, der var en vigtig faktor, da man valgte netop den bil, og derfor er det ærgerligt at stå og mangle det, fordi man ikke sikrede sig at det var i bilen inden, man købte den. Man kan aldrig vide sig 100 procent sikker, før man selv har tjekket efter, og det skader jo aldrig lige at tage et kig, selv hvis alt så er i orden.

3.    Undersøg markedet for finansiering

I mange tilfælde kan det være, at en forhandler kommer med nogle særlige tilbud på billån, da de fleste til en vis grad er provisionslønnede, og derfor tit har et samarbejde med et finansieringsselskab. Da de har et samarbejde med selskabet, betyder det altså ikke at de nødvendigvis tilbyder det bedste billån, og det kan derfor godt betale sig selv at undersøge markedet inden.