5 grunde til at låne en bil

Dette er et sponsoreret indlæg

Der er mange fordele ved at eje en bil. Afstanden mellem forskellige steder virker mindre, man er ikke afhængig af offentlig transport og man kommer altid frem lige til døren.

Du skal flytte

En af de episoder hvor det nærmest ikke er muligt at undvære en bil opstår, når man skal flytte. Her kan det faktisk være direkte nødvendigt at leje en bil, hvis du ikke har en ven eller bekendt, der har mulighed for at låne dig sin bil.

Du skal til IKEA

Hvis du bor selv, fx er studerende, men endnu ikke har råd til bil, så ved du, hvordan simple ting som en tur til IKEA bliver en rejse uden bil. IKEA er desuden et sted, hvor der skal være plads til lidt spontan shopping, hvilket besværliggøres væsentligt, såfremt du skal transportere dit nye gods hjem i offentlig transport.

Du skal planlægge en venne-tur

Jo ældre man bliver, des sværere bliver det også at få tid til at se ens venner. Oftest er det fordi, at man er blevet spredt over hele Danmark og ikke længere deler den samme hverdag.

Men hvis en af jer låner en bil, er der ingen undskyldninger for ikke at ses! Så skal i blot hive en dag ud af kalenderen, hvor alle har tid til at mødes. Derefter har I desuden en bil, så I kan tage på stranden, ud og se fodbold eller andet.

Du vil øve dig i at køre bil

Det er en velkendt, uskreven regel at man først lærer at køre bil, når man har haft sit kørekort i en længere periode og har kørt en del i bil.

Desværre er det ikke alle, der har mulighed for at låne en bil, hvor de kan øve deres køreevner. Det kan derfor være hensigtsmæssigt at låne en bil, som man kan øve sig i.

Det skal naturligvis være et firma, der kan tilbyde billig biludlejning, da man ofte ikke har lommen fuld af guld efter at have finansieret et kørekort.

Du skal en tur over grænsen

Det kan også være, at du og vennerne skal en tur over grænsen. Hvis man skal det, så er det sandsynligvis for at have en masse billig sprut og sodavand med hjem. Her kan det også være en fordel at leje en bil.