Anvendelighed er altid godt i hjemmet

Det er dit hjem. Det er din base. Det betyder, at det er stedet, du bruger meget tid på dig selv og i fællesskab med andre. For at det skal føles rigtigt, så bliver du nød til at tænke dig selv og din trivsel med ind i den måde, du indretter dit hjem på. Det kan være, du før har prøvet noget i dit hjem, som du simpelthen ikke var glad for, fordi det ikke var anvendeligt. For anvendelighed er et nøgleord i hjemmet. Dine ting skal holde, og så skal de bruges til det, de er købt til. Du har ikke lyst til at tingene ikke virker. Det skal bare fungere i din base. Kort sagt, så er anvendelighed et absolut nøgleord – et nøgleord som trykimprægneret træ og den evigt nyttefulde Vipp spand tager meget seriøst.

 

Træ, der sætter tryk på nytte i dit hjem

Trykimprægneret træ er utrolig smart, fordi det har nogle egenskaber, du altid er på udkig efter i dit hjem. En af de vigtigste er træets holdbarhed. Det holder til at blive brugt, og det er ekstremt nyttefuldt i din base, som du forhåbentlig kommer til at nyde at bruge tid i. Trykimprægneret træ har en holdbarhed, der også gør det nyttigt til udendørs brug, hvis du skulle ønske at bruge det til en terrasse, et skur eller et udhus. Det siger lidt om holdbarheden. Vær opmærksom på kvaliteten af det trykimprægnerede træ, fordi der er forskel som ved andet træ. Den bedste kvalitet har NTR mærket, som betyder, at det trykimprægnerede træ er behandlet med midler, miljøstyrelsen har godkendt. På den måde er du sikker på, at kvaliteten er i orden, samtidig med at din samvittighed ikke kommer i klemme under indretningen.

 

Spanden du kender

Et let tryk på pedalen, og så står den vidt åben. Du kender den sikkert, Vipp spanden, som blander funktionalitet med det flotte. Det er ellers ikke det mest flatterende i dit hjem, men Vipp forstår at gøre spanden til en moderne og elegant del af dit hjem, uden at den mister sin brugbarhed. Tværtimod er spanden utrolig nem at anvende, fordi det bare kræver, at du sætter foden på den. Slut med at bøvle spanden åben, mens du står mede noget i hånden. Det bliver ikke nemmere. Den tidløse metalfinish bevidner om en kvalitet, du kan stole på. En Vipp spand smider du ikke ud.