Autolift til værkstedet eller garagen

Står du og mangler en ny autolift til dit værksted? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om autolifte, som alle egner sig til professionelt brug og som alle er CE godkendte. Når du skal vælge en ny autolift, skal du som det første overveje, hvilket arbejde du skal udføre med den, og hvor meget plads du har i dit værksted eller garage. Du kan eksempelvis kigge på en autolift fra Dunlop, som er et yderst anerkendt mærke indenfor dette fag. Skal du have en autolift, skal du også sørge for at finde ud af, om du ønsker at købe en 1 søjlet autolift, en 2 søjlet autolift eller en 4 søjlet autolift. Når det kommer til valg af autolift, er mulighederne uendelige, men ønsker du at lære mere, inden du skal beslutte dig for, hvilket valg du vil går med, så kan du lige her læse meget mere samt se et stort udvalg af autolifte, der med garanti indeholder den perfekte autolift til dig.

 

2 søjlet autolift

Når det kommer til valg af autolift, så vælger rigtig mange en, der er 2 søjlet. Fordelene ved denne autolift opvejer i høj grad ulemperne, og den udmærker sig desuden ved at være yderst billig. Ønsker du derudover en autolift, der ikke kræver så meget plads, så er denne autolift også det perfekte valg for dig, da den er kræver noget mindre plads end en sakselift eller en 2 søjlet autolift. Derfor passer en 2 søjlet autolift også perfekt ind i de flestes garager eller værksteder, hvoraf den er perfekt til både hobbymekanikeren samt det professionelle dækcenter.

 

4 søjlet autolift

Ønsker du at få en autolift, hvor du kan foretage 4-hjulsudmålinger direkte på liften, så bør du overveje at anskaffe en 4 søjlet autolift. Udover, at du kan foretage 4-hjulsmålinger, kan du faktisk også installere 1-2 donkrafte mellem kørebanerne, hvilket gør det lettere for dig at komme til køretøjet, og der vil derfor ikke være en arbejdsopgave, som du ikke kan klare. En 4 søjlet autolift giver dig desuden den helt samme frihed som en 2 søjlet autolift, da du netop kan tilgå hele undervognen på køretøjet – med en 4 søjlet autolift er det blot også nemmere at lave pladearbejde. Har du derfor højt til loftet, men er der trangt med plads i garagen, så er en 4 søjlet autolift med garanti den perfekte løsning for dig.