Bilindustrien flytter sig i øjeblikket

Bilindustrien bevæger sig hurtigt i øjeblikket. Der er stor konkurrence om kunderne, og det helt store spørgsmål er hvornår de helt store spillere på markedet som VW, BMW, Mercedes m.m. for alvor begynder at satse deres lid til el-bilerne. Tesla har som bekendt siddet på markedet, og satset blod, sved og tåre styret af en hårdtarbejdende og ambitiøs Elon Musk.

Tesla faldt med +8%

Forleden så vi Tesla aktien få prygl og var nede med hele 8%, eftersom de ikke helt fik indfriet deres meget interessante målsætning på at +52.000 leverede Model 3 Tesla i første kvartal. Dog var det innovative børsnoterede selskab ekstremt tæt på med 50.900 leveret.

Tesla har ændret bilindustrien

Tesla har været med til at flytte hele bilindustrien, og det er klart nogle af de store og gamle drenge på markedet har kunnet mærke. I Norge har de for alvor taget den grønne kørsel til sig, hvor el-bilerne overhovedet ikke er uvane, og faktisk er gået hen og blevet nordmændenes foretrukne bilvalg.

Ligegyldig hvilken type bil man overvejer at købe, er det måske ikke et kviklån uden sikkerhed, der skal finansiere købet. Man ved at bilen afskriver en større værdi, stort set i samme minut den forlader bilforhandlerens udstillingshal. Sådan er det bare. Man skal virkelig ramme nogle specielle og årgange, hvis man skal gøre en forretning ud af at have en bil.

Nye leasingsmuligheder på markedet

Ydermere er købemarkedet udfordret af de mange leasingsmuligheder der efterhånden findes. Den seneste model vi har set på markedet, er disse helt nye muligheder fra netop disse prestige-brands, som Audi, BMW og Mercedes med deres korttidsleasingskoncepter.

Løsningen er næsten en win-win for begge parter. Sælger og køber. Med attraktive løsninger, hvor både grøn ejerafgift, forsikring og service er inklusiv, gør de det super nemt for køber at være bilejer. Ligeledes at kunne lægge et budget ud fra den privatøkonomi man står med.

Der vides fast hvad der er ind og ud, hvilket har sine fordele. Ydermere får man lov at køre de nyeste og seneste modeller, hvor der bestemt ikke er sparret på kvalitet, teknologi og køreoplevelse.

Tip: Selvom det udadtil kan virke billigt med nogle af de leasingstilbud man ser på markedet, anbefaler vi altid at være meget opmærksom. Det er vigtigt at man forstår sin leasingsaftale 100%, og bevidst omkring om det er køber eller sælger der står med bilens restværdi efter endt leasingperiode.