Bliv klar til den ultimative frihed

Er du lige fyldt 17 og tænker: Nu er det nu, du skal have kørekort og rigtig blive voksen. Hos kørekort Århus kan du få den rette hjælp til at blive klar til at komme ud på de danske landeveje og bruge en masse brændstof.

 

Det er altid sjovt at tage kørekort

Når du starter på dit teorihold, kommer du til at rykke en masse grænser, både personligt og socialt. Første gang du sæter dig ind bag ved rattet i din kørelærers bil, er det med nerverne helt uden på tøjet. Men fortvivl ikke – det hele skal nok blive legende let. Det kræver ikke andet end tålmodig og en masse øvelse.

 

Nemt og overskueligt

For at blive klar til at få kørekort skal du hos driveteam.dk i Århus igennem 29 lektioner, som de underviser dig i over ni gange Ud over teoridelen er der selvfølgelig også alt det praktiske, hvor du både skal på manøvrebane, hvor du lærer bilen at kende og lærer de mest basale manøvre i bilen. Du får også 16 lektioner på almindelig vej. Inden køreprøven skal du også et smut på glatbane og lære, hvordan bilen reagerer når det er glat, hvor du skal lave en masse øvelser, som er lidt sjovere end den sædvandelig kørsel. Samlet set kommer det til at tage omkring 9 uger at tage kørekort hos driveteam.dk i Århus – og de skal nok gøre deres bedste for at hjælpe dig bedst på vej.

 

Hvad kan du med et kørekort?

Med et kørekort får du den helt ultimative frihed, som en hver 17- 18-årig drømmer om. Forestil dig, at du kan sætte dig ud i en bil, tænde den, køre afsted uden helt at vide, hvor turen går hen og bare køre. Du skal ikke længere tænke på cyklen, eller om det regner og hvornår bussen nu også lige går. Du skal bare spørge mor eller far om lov til at låne bilen, også er det ellers afsted.

 

Du bliver voksen, når du får et kørekort

Det er først når du har fået et kørekort, du rigtig er blevet voksen. Og med det følger der selvfølgelig også et lidt større ansvar, som du skal huske, når du har fået dit kørekort. Og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du husker at tænke over, hvornår du er i stand til at køre, og holder dig væk fra bilen efter indtagelse af alkohol.