De bedste brugtbiler

Hver år skifter millioner af biler ejere, og brugtbilsmarkedet er en milliardindustri på verdensplan. Biler har aldrig været en god investering, da de falder hurtigt i værdi, hvorfor det sjældent kan betale sig at købe en helt ny.  Når man investerer i brugte biler, så kan man både være heldig eller det diametrale modsatte.   Denne artikel kommer med forslag til, hvilke brugte biler du skal investere i.

Praktiske foranstaltninger

Der er mange praktiske der skal overvejes inden man investere i en ny bil, da det har forholdsvis stor betydning for ens hver dag. Her spiller prisen en afgørende rolle ligesom man skal finde ud af, hvordan den skal forsikres. Det er vigtigt, at have styr på hvis man skal søge erstatning for et trafikuheld.  Inden man køber en brugtbil, så er det også en god idé, at få af vide hvor lang tid der går, før den skal synes og i så fald, hvor store chancerne er for at den går gennem.   Hvis den meget snart skal til syn og der er en reel risiko for, at den ikke går igennem, så er der gode muligheder for at få et nedslag i prisen.

Ford C-max 2014

Det er er anden generation af Ford C Max og det er en yderst populær brugtbil.  Der er mange biler på markedet som denne, hvor kun 19 procent er med benzin, og de er faktisk mere efterspurgte end diesel versionen.  Det er en rummelig, robust og ikke mindst driftssikker bil. Derudover er den økonomisk stærk og kører langt på literen. Den kan erhverves i forskellige versioner, hvorfor det er muligt at købe en 2014 modellen til 179000kr med en motorstørrelse på 1.6. Ford C Max har gennem diverse test kun fået ganske få anmærkninger og er en sikker vinder på mange parametre, hvis man skal købe en brugtbil.

Skoda Octavia 2013

Skoda har i mange været i fremdrift og har vundet større og større indpas på det danske bilmarked, hvor den er udstyret med kraftfulde tyske motorer fra Volkswagen.  Skoda Octavia er en rummelig bil, som passer til hele familie og er generelt meget driftssikker og ikke mindst økonomisk. Den kører langt på literen, ligesom, det er en af de biler på det brugte marked, som taber mindst i værdi. Den har et stort bagagerum, hvor der er god plads, hvis næste ferie går ned gennem Europa, ligesom der sagtens kan være plads til  familiens hund, som selvfølgelig også skal have hundemad, hvilke man kan finde her.

Renault Captur

Denne bil er en sammensmeltning af en SUV og en minibil og har de senere år solgt godt i det ganske danske land. Den funktionelle og tekniske del minder meget om Renault Clio-bilen, men Captur er bare større.  Selvom den minder om en SUV´ er så skal man ikke købe den med henblik på, at få en firhjulstrækker, i og med det slet ikke er en del af Captur.  Motoren kan fås enten i 0,9 turbo benzin eller i 1,5,hvor begge har omkring de 90 hestekræfter. Den har en rigtig god brændstoføkonomi med 27, 8 km pr. liter.