Den store guide til dig, som er vild med eksklusive biler

Sponsoreret artikel

Du kan med høj sandsynlighed relatere til det. Du har siddet og kigget i et blad, gået på gågaden i en stor by eller en helt tredje ting. Fælles for alle de tre senarier er, at du har set en dyr, hurtig og larmende bil, som du har stået og savlet over som aldrig før. I et splitsekund tænker du, at sådan en bil skal du have en dag. Sekundet efter rammer den barske virkelighed dog med 200 km/t, og det går op for dig, at sådan en bil kun er for de rigeste mennesker i verden. Der er dog en løsning til dig, som kan relatere til ovenstående. Der findes en helt speciel form for leasing, som gør det muligt for dig at anskaffe de dyre og luksuriøse biler, du altid har drømt om. Løsningen hedder flexleasing, og er noget som rigtig mange bilglade mennesker gør brug af. Du kan eventuelt læse mere om leasing hos PerB Cars.

 

Hvordan kan det lade sig gøre?

Du sidder muligvis og undrer dig over, hvordan det på nogen som helst måde kan lade sig gøre. Det er helt forståeligt, hvis du undrer dig over, at du pludselig har mulighed for at køre rundt i de dyre og eksklusive biler, som du aldrig har turde drømme om. Grunden til, at det kan lade sig gøre, er at du gennem flexleasing kun betaler værditab og registreringsafgift for bilen i leasingperioden. Derudover har flexleasing også den fordel, at den kan anvendes ved alle tre leasing former.

 

Du kan kombinere den med sæsonleasing, operationel leasing og finansiel leasing

Flexleasing kan også anvendes ved alle tre former for leasing. Du har altså mulighed for at kombinere din flexleasing med sæsonleasing, operationel leasing og finansiel leasing. Hvis du vælger at gøre brug af sæsonleasing, får du to biler på samme aftale, som du kun betaler for i den sæson, hvor du køre i dem. Dermed får du mulighed for at køre i den lækre sportsvogn om sommeren, hvor du kan imponere ned igennem gaderne, og den solide SUV om vinteren, hvor du måske skal på en skiferie, hvor det vil være en fordel med dæk, som kan stå fast. Derudover kan du også anvende flexleasing på operationel leasing og finansiel leasing. Gennem operationel leasing står leasingselskabet med ansvaret for bilen efter leasingperioden, hvorimod du har ansvaret gennem finansiel leasing.