Derfor bør du tage på en kør-selv-ferie

Vi lever i en tid, hvor der kommer større og større fokus på miljøet og miljøvenlige beslutninger. Det gælder særligt, når det kommer til at rejse. Det betyder, at flere og flere danskere i disse tider undgår at rejse med fly, når de skal på ferie, men i stedet tager de afsted i bilen. Der er mange fordele ved en kør-selv-ferie, og disse kan du læse meget mere om her i artiklen, så du kan blive klogere på, hvorfor du bør tage på kør-selv-ferie.

Opnå en større frihed, og spar masser af penge

Den største fordel ved kør-selv-ferien er naturligvis, at det er meget bedre for miljøet end at flyve. Når du tager på kør-selv-ferie, vil du endvidere opdage, at du opnår en større frihed. Du bestemmer helt selv, hvor lang tid du vil tilbringe i de forskellige byer, da du ikke skal nå et fly. Det er desuden billigt at tage på kør-selv-ferie, da flybilletter i dag kan være meget dyre – særligt hvis du gerne vil til Sydeuropa lige midt i højsæsonen.

Sådan får du råd til en bil til hele familien

Kør-selv-ferie er altså godt for miljøet, din frihed på rejsen samt økonomien. Det er dog vigtigt for en succesfuld kør-selv-ferie, at du har en bil, der er i stand til at rumme hele familien. En stor familiebil kan være meget dyr, men med flexleasing behøver du ikke betale hele registreringsafgiften på én gang – læs mere her om flexleasing. På den måde vil du lettere kunne få råd til den bil, der vil gøre jeres kør-selv-ferie meget sjovere, da der vil være mere plads til alle.