Derfor er parketgulvet det ultimative

Når vi ikke er på farten, er det vigtigt at have et rart og lækkert hjem at vende tilbage til. For at kunne trives bedst muligt derhjemme er det afgørende med en hyggelig og varm atmosfære, der kan få os til at slappe endnu bedre af.

Vi kan skabe hygge i hjemmet på mange måder, men hvis det for alvor skal blive vellykket, må de helt basale elementer være i orden. Et af disse er gulvet. Med et flot og lækkert gulv vil resten af møblerne, og hvad du ellers har, tage sig ekstra flot ud og sørge for, at du og dine gæster kan nyde at tilbringe en masse tid i hjemmet. Et parketgulv er en sikker vinder, når det kommer til valg af gulv, så find parketgulv i eg, hvis du vil have et smukt gulv i høj kvalitet.

 

Naturligt og flot

Trægulve er utroligt flotte, og det naturlige materiale kan skabe en helt særlig ro i rummet. Trægulv er også nemt at indrette med, fordi det passer til nærmest hvad som helst. Det vil sige, at du med et gulv i træ ikke behøver at holde dig tilbage i forhold til resten af indretningen.

 

Hvis du gerne vil have et gulv i træ, er parketgulvet et rigtig godt bud. Her kan du se træets naturlige årtegninger, og farvenuancerne vil træde flot frem. Det er et yderst holdbart gulv, der kun i meget ringe grad kan udsættes for revner og sprækker. Det er desuden formstabilt og nemt at lægge.

 

Et utal af træsorter

Du skal naturligvis ikke gå på kompromis med dit gulv, da det spiller en kæmpe rolle for rummets æstetiske udtryk. Derfor er der hos Moland sørget for, at du får en masse forskellige træsorter at vælge imellem, så dit gulv bliver lige, som du ønsker det. Du kan blandt andet vælge imellem følgende træsorter:

  • Eg
  • Ask
  • Ahorn
  • Bøg
  • Valnød
  • Merbau

 

Der er dermed rig mulighed for at finde drømmegulvet, som kan bidrage til, at dit hjem bliver et rarere og pænere sted at være. Der er selvfølgelig også flere farvevarianter, så du med sikkerhed kan blive tilfreds.

 

Hvis du er klar på at starte jagten på det perfekte gulv, er det bare om at besøge hjemmesiden. Her kan du få et godt overblik over de forskellige muligheder, og herefter går der ikke lang tid, før du har dit parketgulv.