Derfor skal din bil have en undervognsbehandling

Det er langt lettere og billigere at forebygge, end det er at behandle. Dette gør sig også gældende, når det kommer til din bil. Beskyt din bil mod rust ved at give den en undervognsbehandling, det er særligt, når det skifter til det kolde vejr, at det er godt at få en undervognsbehandling til din bil. Ved at give bilen en undervognsbehandling regelmæssigt, så vil der være større sandsynlighed for at din bil holder i mange år – Læs mere om undervognsbehandling her, hvor du i Vig og Odsherred kan få tjekket din bil godt og grundigt igennem, så du ved, hvilken behandling din bil skal have.

Hvor ofte skal din bil have en undervognsbehandling?

Hvis du har købt en helt ny bil, så er det en godt at investere i en undervognsbehandling, da den ikke er bygget til det danske klima, og derfor hurtigt kan få rustskader. Efterfølgende behandling afhænger af, hvor meget du kører, og om du kører i sne, salt eller grus en stor del af året? Gør du det, så vil din bil have et større behov for en undervognsbehandling.

Hvilke biler skal have rustbeskyttelse?
Alle biler skal have rustbeskyttelse, hvis du har en galvaniseret bil, er den bedre forbehandlet, men derfor kræver den stadig en undervognsbehandling. På den måde vil du være sikker på at forlænge bilens levetid. Har du en bil til omkring 100.000 kr., så kan du være sikker på, at den ikke er særlig godt forbehandlet, og derfor kræver endnu mere for at kunne have en længere levetid.

Hvad sker der, hvis du ikke undervognsbehandler din bil?

Din bil risikerer hurtigere at blive rusten, hvis rusten skal væk, så vil det ofte være langt mere omfattende, og dyrere end hvis du passer på din bil med god rustbeskyttelse og får den tjekket efter jævnligt.