Derfor skal du lease din bil

Det at have en bil, som du kan suse afsted i når som helst, kan godt gøre din hverdag lettere på nogle punkter, hvis ikke du er vant til at have en bil. Hvis du overvejer at anskaffe dig en bil, kan du gøre det på flere måder. Du kan købe en helt ny bil, du kan købe en brugt eller du kan lease en. Faktisk er der mange fordele ved at vælge at lease din bil.

Du slipper for uventede omkostninger

Når du leaser en bil, vil det sige, at du lejer en bil i en længere periode. Med i din leasingkontrakt vil også være en serviceaftale, hvilket vil sige, at du ikke skal betale noget, hvis bilen skal repareres eller til service. Du skal bare sørge for at betale det samme faste ydelse hver måned. Det er altså en god løsning, hvis du gerne vil have en stabil økonomi, hvor du ikke pludselig bliver overrasket over en mekanikerregning. Når du er sikker på, hvor meget du skal betale hver måned, bliver det også lettere for dig at tilpasse det til resten af dit budget. Det giver også en hvis tryghed, at du ikke skal være bange for pludselig at skulle betale til reparation eller service.

Du kan hurtigere skifte din bil ud

De fleste elsker følelsen af at sidde i en helt ny bil. Når du har været vant til noget i et stykke tid, er det rart med noget fornyelse. Hvis du vælger at købe en bil, vil du som regel have den i en del år, og du skifter den ikke ud bare sådan lige. Hvis du i stedet leaser en bil, vil du kun være bundet til den i en periode. Derefter kan du lease en ny bil. Derfor får du mulighed for at prøve nogle forskellige biler og ikke køre i den samme i mange år frem.

Lease dine biler som virksomhedsejer

Hvis du har en virksomhed, er der også fordele ved at lease jeres biler i stedet for at købe dem. For det første kan det nemlig styrke virksomhedens likviditet, fordi du slipper for at binde penge i dine biler. Udover det er den leasingydelse, du betaler, fuldt fradragsberettiget. Det er altså på flere måder smart for dig at lease dine biler i stedet for at købe dem. Du kan læse mere om fordele ved erhvervsleasing og flexleasing her.