Derfor skal du leje en bus til polterabend

Dette er et sponsoreret indlæg

Det er en stor opgave at arrangere en andens polterabend. Skal du være med til at arrangere en polterabend? Så foreslår vi, at en af de ting du planlægger, er at leje en bus! Læs med her, hvor vi fortæller dig hvorfor!

 

I skaber en federe stemning

Det bidrager til en federe stemning, hvis holdet rejser sammen i en bus! Hvorfor? Fordi transporttiden giver anledning til en række fede lege! I kan holde fællessang, lege druklege eller finde på andre sjove ting.

Der er bare noget ved en transporttur, der har evnen til at ryste folk sammen! Og hvorfor er det også, at man synger meget bedre med på radioen, hvis den er i bilen, fremfor derhjemme?

 

I kan alle drikke alkohol!

Alkohol hænger, næsten unægtelig, sammen med en fed polterabend. Det er derfor essentielt at sørge for, at alle i hvert fald har muligheden for at indtage alkoholiske drikke – selvom der selvfølgelig ikke er nogen, som skal tvinges til det!

Hvis I lejer en bus har I mulighed for at samle alle – og alle har mulighed for at drikke alkohol! Skål for det!

 

Ingen er udenfor

 

Har I arrangeret, at Knud skal være vognmand igen? Knud skal i dette tilfælde forstås analogt til ham i vennegruppen, der altid ender med at køre bilen. Men måske Knud skal med på bagsædet denne gang?

Det er ikke en ordentlig fællestur, hvis ikke alle er med til festen. Det kan godt være, at Knud har tilbudt at køre jer, men tror du ikke hellere, han vil hænge med jer andre?

 

Det er nemmere at lægge budget

 

En anden fordel er, at det bliver nemmere for jer at lægge et overskueligt budget. I har sandsynligvis samlet en pulje ind fra starten af, som skal dække over diverse aktiviteter og medfølgende logistik. Hvis I vælger rejser med busser, fortæller chaufføren jer, hvor meget rejsen koster. Det skal ikke regnes ud, og regningen skal ikke fordeles mellem alle.

.. Og så er det jo bare altid rart, når man kan gøre det med tal lidt lettere, ikke?