Derfor skal du vælge en brugt bil

Når det kommer til bilkøb, er et af de største dilemmaer altid, om man skal købe nyt eller brugt bil. Der kan være fordele og ulemper ved begge dele, og det kan derfor være svært at tage en beslutning. Eksempelvis kan der komme bekymringer omkring, hvorvidt en brugt bil nu også er i så god stand, som den ser ud til, men en ny bil koster kassen og vil lynhurtigt miste meget af sin værdi. Her har vi listet nogle af fordelene ved at købe en brugt bil frem for en ny.

Du får mere for pengene

Mange køber deres biler helt nye fra fabrikken, og så vælger de at sælge den igen efter få år for at få den nyeste model. Det betyder, at der bliver solgt rigtig mange brugte biler, som ikke er meget mere end et par år gamle, men som koster langt under det, den kostede som ny. Dertil kommer, at alt det ekstraudstyr, som den forrige ejer investere i, følger med helt uden at du skal tilkøbe det og betale i dyre domme.

Der er noget i alle prisklasser

Stort set alle helt nye biler er dyre, selvom der dog stadig kan være stor forskel i prisen på dem. Hvis man køber brugt, kan man finde noget i alle prisklasser – enten en helt skrabet og ældre model, eller en ny model med alverdens lækre detaljer og ekstraudstyr.

Køb hos en brugtvognsforhandler

Hvis du køber din nye brugte bil hos en brugsvognsforhandler, er bilen tjekket igennem og repareret, inden den bliver solgt. Det betyder, at du er sikker på, at bilen er i god stand. Ydermere kan du få råd og vejledning i, hvilken bil du skal købe, og du kan få ekstra god service, hvis du vælger samme forhandler, hvis bilen på et tidspunkt skal repareret. Find din brugte Citroen eller Peugeot her, hvis du kommer fra Aarhus eller Randers.