Derfor skal du vælge et autoværksted med et stort partnernetværk

Hvad er det vigtigste for dig, når du vælger et autoværksted? Måske er det prisen, måske er det lokalforholdet eller kvaliteten? Noget der også er en god idé at have med i overvejelserne, er vejservice mulighederne. Hvis du vælger et af de mange danske værksteder, der er Mekonomen partnere, så får du muligheden for at få en billig vejservice for under 300 kr. om året i hele landet. Via autoværksted Charlottenlund B2 Bilcenter, kan du få samme gode service i hele landet, hvis noget skulle gå galt.

Andre fordele ved Mekonomen autoværksted

Når du vælger et autoværksted, der er medlem af en partnerkæde, får du en række fordele. Værkstedet B2 Bilcenter bruger kun reservedele fra autogrossisten Mekonomen. Det er reservedele med meget høj kvalitet, der bliver anvendt landet over. Der er altid tre års garanti og lige meget hvor du befinder dig i landet, er der et Mekonomen autoværksted i nærheden.

 

Udover gode materialer, garanti, lave priser og god service har du også mulighed for at få dit helt eget Mekonomen kort. Det giver fuld handlefrihed og en lang række fordelagtige ekstratilbud. Så behøver du ikke at være bange for, at bilen bryder sammen sidst på måneden. Med et Mekonomen kort kan du købe nye reservedele på afbetaling helt rentefrit.

40 års erfaring

B2 Bilcenter er drevet af brødrene Jan og Ole, der tidligere har drevet firmaet med deres far Erik. Værkstedet dækker Bagsværd, Charlottenlund, Gentofte, Hellerup, Lyngby og Søborg og har siden 2009 været Mekonomen partner. Det sætter dem i et partnerskab med over 1.000 andre autoværksteder. På værkstedet er de 5 mekanikere med en bred vifte af kompetencer.

 

Derfor er B2 Bilcenter et godt valg for dig, der ønsker tryghed og kvalitet, når det kommer til din bil.