Det er usundt at sidde for længe i bilen

Vi elsker at køre i bil og den frihed, som det giver os. Men de fleste af os ved godt, at det ikke er sundt at sidde for længe i en bil ad gangen. Derfor er det vigtigt, at du hele tiden holder pauser, når du kører i lange perioder.

Lav disse øvelser

Vi vil anbefale dig, at du holder en pause en gang i timen, når du køber i bil. Du kan med fordel holde flere pauser, f.eks. hver halve time. Når du holder pauser, bør du strække ud.

Her er det de helt klassiske øvelser, som hjælper dig en masse. Prøv at se om du kan nå dine fødder. Generelt sørg for at bevæg hele kroppen.

Det er også en god idé at lave en række nakkeøvelser, da de fleste spænder for meget i nakken, når de kører. Hvis du har hovedpine efter en lang køretur, så skyldes det højst sandsynligt nakkesmerter. Her er det smart, at du sørger for at løsne op løbende, så du på den måde får en fleksibel krop.

Den er med til at gøre det langt sundere for dig, når du kører. Især hvis du er lastbilchauffør, er det vigtigt, at du holder en masse pauser.

Vigtigt at være sund inden du kører i bil

Et godt råd er, at du bør være sund, for så rammer det dig ikke ligeså hårdt, når du endelig kører en lang tur. Derfor er det en god idé at tabe sig. Hvis du har brug for hjælp til at komme i gang med det, kan du overveje en slankepille som Garcinia cambogia. Den sætter det hele i gang og så er det lettere at være sund.

Ellers er det bare med at træne og spise sundt. Lav også yoga eller gymnastik da det giver dig en mere fleksibel krop. På den måde bliver det rarere for dig, når du er ude på de lange køreture.

Det er ikke sjovt at strække ud efter en lang køretur, hvis du i forvejen har en krop, som er ufleksibel. Så både til og uden for køreturen er det en god idé at have en sund krop.

Sådan holder du flere bilpauser

Find nogle ting som hele familien gerne vil se, når I er ude at køre. På den måde kan I stoppe ind og få lidt kultur. En anden god mulighed er at få noget lækkert mad.