Det flotteste underlag til indkørslen og terrassen

Når vi parkerer bilen i indkørslen efter en lang dag, kan det være lidt træls at træde ned på nogle ujævne fliser, hvor der måske endda er lidt græs og ukrudt, der har vokset sig imellem. Hvis det er sådan, dine fliser i enten indkørslen eller på terrassen er, kan du overveje at få anlagt nogle nye.

 

Der er dog mange forskellige typer at vælge imellem, så det er ikke nødvendigvis verdens nemmeste beslutning. En type af fliser eller sten, som både er flot og praktisk, er de populære herregårdssten. Med herregårdssten fra easy-stone bliver det en fest, hver gang du nyder en kop kaffe på terrassen eller kører bilen ind i indkørslen.

 

Mange forskellige udtryk

Herregårdsstenen har et smukt og rustikt udtryk, der klæder de fleste huse. De kan fås i mange forskellige farver, så du kan finde de sten, der passer allerbedst til dit behov. Du kan hos easy-stone vælge imellem følgende farver til dine herregårdssten:

 

  • Grå
  • Sort/antracit
  • Gråmix
  • Gyldenmix
  • Paris

 

Hvis du går efter et stilsikkert og traditionelt look, er de grå stentyper et godt valg, da de er alsidige og aldrig går af mode. De varmere nuancer får du, hvis du derimod vælger Gyldenmix eller den såkaldte Paris. Uanset hvilken stil du ønsker at ramme, kan det lade sig gøre med de flotte herregårdssten.

 

Herregårdsstenen er karakteriseret ved deres rektangulære look, men du kan faktisk også finde kvadratiske herregårdssten, hvis du er frisk på en nyfortolkning af stenene. Til terrassen er sten med en tykkelse på 5,5 cm optimal, mens det i indkørslen kan anbefales med en lidt tykkere sten – nemlig 7 cm.

 

En praktisk sten

Herregårdssten er udover at være flot også rigtig praktisk. Den er for det første yderst robust, hvilket er en fordel i forbindelse med holdbarheden. Derudover er den virkelig nem at arbejde med. Det vil sige, at du sagtens selv kan kaste dig ud i anlægningen og stadig få et flot og holdbart resultat. Skulle du blive i tvivl om noget i forbindelse med anlægningen, er der hjælp og rådgivning at hente på easy-stones hjælpesider.

Hvis du er blevet fristet af tanken om en indkørsel, gangsti eller terrasse i herregårdssten, er det bare om at tjekke det store udvalg ud. På den måde kan du hurtigst muligt få sat projektet i gang og inden længe opnå flotte resultater.