Din guide til valg af ramper til lastbilen

Transport, logistik, biler og information. Vi kan simpelthen ikke komme uden om, at i den her verden, der hænger de her ting bare uløseligt sammen. For hvad er en lastbil værd uden, at vi kan læsse noget i den?

 

Det er ikke altid nok bare at have lastbilens store rum og din egen råstyrke at gøre godt med. Nej, nogle gange skal der stærkere midler i brug, der ikke nok med at spare på dine kræfter, også bare gøre hele oplevelsen bedre. Det er selvfølgelig ramper til lastbil der er emnet, som vi snakker om her. Gør det hele hurtigere, nemmere og langt mere gnidningsfrit med ramper til ethvert formål.

 

Livet kører på skinner- hvilke skal du vælge?

En lastbil kan bruges til mange formål, og formålet er ikke ligegyldigt for valget af ramper. Her kommer derfor din guide der tager dig ved hånden og viser dig, hvad du med fordel kan vælge at gøre brug af alt efter hvilken opgave, som du står overfor.

 

Flytningen er en meget central opgave, som langt de fleste kan identificere sig med. Det er nemlig langt de færreste der er så heldige at komme udenom en flytning for enten dem selv eller andre. Vi kender alle sammen, når vores bedste kammerat skal flytte, og man er nødsaget til at give en hånd med. Det plejede at være skrækkeligt, men sådan skal det ikke være mere!

Nej for nu slipper du for slid og slæb med løsninger der følger dig fra lastbil, til hoveddør og tilbage igen.

 

Step by step kommer her en visuel præsentation af, hvor nemt vi har gjort det for dig

  • Du starter oppe i din lejlighed eller lignende, og skal først og fremmest have tingene ned af de eventuelle trapper, kantsten eller hvad du nu ellers måtte møde- her kommer trappemaskinen dig til gode. Så er det ikke længere svært at få selv de tungeste ting ned af trapperne
  • Når du så står nede på gaden, kommer næste udfordring, der som regel giver ondt i ryggen- men ikke længere! Nu kan du bare montere en læsserampe efter behov, hvad end den skal være foldbar, stationær eller af stål eller aluminium, og så er det bare at køre tingene op ad rampen og ind i lastbilen- nemt
  • Når i så er fremme igen, så er både rampen og trappemaskinen klar til at hjælpe jer godt i mål!