Dit lokale autoværksted

Mange kender følelsen af at have et eller andet problem, som vi bare må anerkende, at vi ikke kan løse selv. Vi er måske heller ikke så interesseret, eller har meget forstand, i netop det område, hvor problemet kan kategoriseres under, hvilket jo ikke ligefrem gør det nemmere. Det kan derfor være vigtigt at anerkende, at man har brug for hjælp andetsteds fra. Det er her Torps Autoværksted kommer ind i billedet.

Torps Autoværksted er din lokale automekaniker i Aarhus. Hos Torps Autoværksted står tre dygtige mekanikere, klar til at hjælpe dig med reparation og servicering af din bil, uanset mærke. De udfører alle former for reparationer og forsikringsskader. De gør dit køretøj klar til syn og laver service på din bil. Hvis du får din bil serviceret hos Torps Autoværksted, er du tilmed garanteret, at din bil og dens fabriksgaranti, er i de bedste hænder.

Veludført værkstedsarbejde

Torps Autoværksted er CAC certificeret, og medlem af både Dansk Bilbrancheråd og værkstedskæden Autopartner. CAC certificeret understøtter, at forudsætningerne for et veludført værkstedsarbejde er på sit rette. Automekanikerne er løbende på efteruddannelse og får udført værktøjskontrol. Dette gør med sikkerhed automekanikerne hos Torps Autoværksted, til eksperter indenfor bilmekanik, og opretholder deres høje standard.
De tre automekanikere løser alle opgaver med stor omhyggelighed, således at du som kunde undgår fejl og ekstraudgifter.

Torps Autoværksted løser blandt andet følgende opgaver for dig:

  • Alle former for serviceeftersyn
  • Fejlfinding og reparation
  • Autoglas
  • Aircondition
  • Forsikringsskader inkl. gratis lånebil
  • Dæk og fælge, samt opbevaring
  • Undervognsbehandling

Nogen der kan og vil forstå

Torps Autoværksted og dets automekanikere står altid klar til at hjælpe dig med den automekaniske opgave, du skal have løst. De tilbyder gode tilbud, og løser opgaven efter dit ønske, med en professionel og engageret indsats hver gang.

Automekanikerne hos Torps Autoværksted har et motto, de på bedste vis forsøger at følge.

”Når bilen er i stykker, skal du bruge nogen, der kan og vil forstå. Nogen, der vil gøre deres bedste med en smittende energi og erfaring, som bagefter vil stå ved dét, de har gjort.”

Med et motto som dette, lægger automekanikerne vægt på at du som kunde, kan stole på, at de vil gøre sit bedste for at hjælpe dig og din bil. Så kig forbi Torps Autoværksted næste gang din bil skal på værksted.