Drop bilferien

Du bruger en del tid på og i din bil til hverdag. Derfor, når du tager på ferie næste gang, så lad bilen stå derhjemme.

Cykelferie

Ikke lige så stor komfort, som bilferien, men du får set omgivelserne på en helt anden måde. Samtidig får du brugt din krop og bliver fysisk træt. Det giver bedre søvn og så kommer du i bedre form. Samtidig foregår alt i et mere afslappet tempo, og du slipper for stressen der er forbundet med at køre. Er du ikke til at sove i telt, kan du jo leje hytter på diverse campingpladser.

Kanotur

Tag på kanotur i for eksempel Sverige, hvor du/I sejler fra shelter til shelter eller har telt med. En helt fantastisk måde at opleve naturen på. Du får styrket dine arme og dine brystmuskler. Kombiner evt. med ophold nogle lidt mere luksuriøse steder, gerne med spa og massage og gør det til en sport og wellness ferie. Tag på vandreture i de områder hvor du lægger til for natten og få brugt benene også.

Det er også bedre for miljøet at tage på cykelferie eller kanotur, end det er at tage på bilferie.

Charterrejse

Er du knapt så bekymret for det miljømæssige aspekt af din bilferie, kan du overveje en charterrejse. Her kan du slappe fuldstændigt af, og med hel- eller halvpension kan du også slippe for at tænke over maden. Tag en svømmetur i poolen, gå på opdagelse i lokalområdet til fods, tag en lur i skyggen. Så bliver det ikke ret meget mere afslappet.

Gider du ikke alene?

Er du single og ikke helt tændt på at tage på ferie alene, så se på en singlerejse. Her arrangerer du en ferie sammen med en gruppe andre singler, og så tager I sammen af sted. Det har den fordel, at I som minimum har der til fælles at I interesserer jer for netop den type ferie, eller netop det område. Samtidig er du ikke tvunget til at være sammen med gruppen 24/7, men kan gå til og fra som det passer dig.