Effektiv og professionel rustbeskyttelse til din bil

Du kan tydeligt mærke, om du kører i en bil, der er i god stand og godt vedligeholdt, eller om du kører i en rusten bil, der ikke har været til eftersyn i lang tid. Det giver nemlig en langt bedre følelse at køre i en bil, hvor det hele er, som det skal være. Rustbeskyttelse kan gøre meget for vedligeholdelsen af din bil, og det kan endda forlænge bilens levetid. Din bil vil nemlig blive mindre slidt, og det vil derfor også være langt federe at køre i den. Hvis du ønsker at gøre din bil en tjeneste eller at give den og dig selv en julegave, kan du klart overveje Pava rustbeskyttelse.

Hvorfor skal jeg overhovedet bruge rustbeskyttelse?

Da de fleste bilproducenter er udenlandske, er bilerne ikke nødvendigvis udviklet til at kunne håndtere det danske klima. Vind og vejr kan derfor slide utroligt meget på bilen, og det kan i sidste ende gå ud over dens køreevner og levetid. Dette er synd, hvis du har en bil, som du ellers er rigtig glad for og godt tilfreds med. For at komme uden om problemet, kan rustbeskyttelse klart anbefales. Det vil være en investering, som fører til færre udgifter til vedligeholdelse. Hvis bilen en dag skal sælges, vil den også have en højere salgsværdi. Der er derfor flere gode grunde til at langtidssikre din bil med en god omgang rustbeskyttelse.

Danmarks mest gennemtestede og anvendte rustbeskyttelsesmiddel

Der er stor forskel på kvaliteten af de forskellige rustbeskyttelsesmidler, og det er bestemt ikke et sted, hvor man bør gå på kompromis med kvalitet. Med rustbeskyttelse fra Pava kan du være sikker på, at beskyttelsen er effektiv og vil give holdbare resultater. Det er godkendt til alle biler, så uanset hvilken bil du har, vil det kunne bruges.

En anden fordel ved Pava er, at der tilbydes en levetidsgaranti på personbiler, der får en rustbehandling, inden de er 48 måneder gamle. Derudover er der på varebiler en rustgaranti på 12 år, hvis de behandles inden for de første 12 måneder.

Uanset hvor du er på Fyn

Værkstedet er beliggende på Fyn, så hvad end du befinder dig i Assens, Middelfart, Aarup eller Odense, vil du have nem adgang til at få din bil beskyttet. Der er til enhver tid lånebiler til rådighed, som du kan låne gratis, mens din egen bil er til behandling.