En vognmands mange fordele

Hvad laver en vognmand egentlig? Der findes en vognmand i Randers og omegn, men kører de også uden for Randers? Læs med her og bliv klogere på, hvad en vognmand laver, og hvordan du kommer i kontakt med en vognmand. De kan nemlig andet end blot at transportere gylle.

 

Transport, der kan hjælpe dig

Danske vognmænd tilbyder oftest forskellige transportmuligheder afhængig har kunders behov. De tilbyder oftest følgende transportmuligheder:

 

  • Gyllekørsel
  • Levering samt salg af grus og sand
  • Spredning af markkalk
  • Transport af korn og foderstoffer

 

Desuden tilbyder mange vognmænd også transport af tank, maskintransport, rengøring af industrianlæg og formidling af olie, kalk, asfalt, beton og ikke mindst gylle. Det er en god mulighed og hjælp for mange landmænd. Selvfølgelig har de forskellige former for transport også en pris – det kan jo desværre ikke være gratis. Men, når det er sagt, så får man meget for pengene, da landmænd undgår at stå med gylle til midt på lårene.

 

Usynlig, men nyttig plads

Nogle vognmænd tilbyder faktisk udgravning af kældre – både for privat og erhvervskunder. De gør de oftest i forbindelse med nybyggeri, renovering eller udvidelse af ejendomme. Det er smart at udgrave sin kælder, fordi man skaber mere plads. Det kan være smart og fornuftigt at udgrave sin kælder, hvis man bygger om, skal bygge nyt eller ønsker en kælder med større rumhøjde. Men der er også visse overvejelser, man skal gøre sig, når man som boligejer ønsker at udgrave sin kælder:

 

  • Økonomiske konsekvenser: Ved ny kælder bliver ejendommen større, hvilket medfører øget ejendomsskat samt stigende varmeforbrug. Men en kælder ved gavne boligejere i sidste ende, da salgsprisen stiger på boligen
  • Byggetilladelse: Som boligejer skal man søge om byggetilladelse, når en kælder skal udgraves. Det skal man både ved nyetablering samt udvidelse af eksisterende kældre
  • Omfangsdræn: For at sikre at kælderen forbliver tør, anbefales det af professionelle, at der bliver etableret et omfangsdræn ved udgravning. Så dannes der ikke fugt i kælderen

 

Mange muligheder

En vognmand er unik til mange opgaver. Så hvad enten, du mangler hjælp til transport af gylle eller udgravning af ny eller eksisterende kælder, så kontakt et vognmandsfirma allerede nu. Så snart du ringer et vognmandsfirma op, vil de tilbyde dig de bedste løsninger til en fornuftig pris. Mange vognmænd har mere end tyve års erfaring indenfor branchen, så de kan deres kram, når det gælder effektive og sikre transportløsninger. Du vil opleve en tryg behandling fra start.