Få en brugt campingvogn

Her på siden er vi store tilhængere af, at man finder en god lækker brugt bil. I samme kategori kan man sige, at du også finder brugte campingvogne. De fleste, der skal bruge en campingvogn, bruger den kun 1-2 gange om året. Oftere færre gange da du måske kun bruger den hvert anden år. Så der er ingen grund til at betale en masse penge for en ny, når du kan få gode brugte campingvogne.

At kigge efter en brugt campingvogn er af gode grunde ikke det samme, som når du skal finde en god brugt bil. For de fleste der leder efter en campingvogn, tænker mest på selve komforten af den. Derfor kigger de ofte efter følgende:

  • Meget plads inden i den.
  • Er der køkken?
  • Er der badeværelse?
  • Hvor mange kan der realistisk sidde i den?
  • Er der et telt, som man kan knappe på, når den står stille?
  • Er der gode senge i den?

Selvfølgelig skal du stadigvæk undersøge de ting, som du også vil kigge på med en bil. Som f.eks. hvordan ser den ud nedenunder og er der rust nogle steder.

Hvis du slet ikke kan vente med at kigge på campingvogne, så kan du altid finde en masse: Se udvalg af brugte campingvogne er.

Kig altid efter rust

Noget af det vigtigste, når du kigger på brugte campingvogne, er at finde ud af, hvordan den har det. For det er ikke sjovt at stå i en dansk sommerregn og finde ud af, at det ikke gjorde nogle forskel, at I gik indenfor i jeres campingvogn. Det er sådan nogle ting, som man godt kan glemme at kigge på, hvis man ikke er vant til det.

Vi er sikre på, at vores læsere nok skal huske det, for I er vant til at kigge på brugte biler.