Få mere for pengene – køb drømmebilen brugt

Overvejer du at anskaffe dig en bil, eller at udskifte den du har nu? Der kan være mange penge at spare og mange fordele at hente ved at købe bilen brugt. Læs bare med her …

Bilen har allerede de første ridser …

… og du behøver derfor ikke at være vildt øm over for den. Mange bilejere, der investerer i en spritny og meget dyr bil, er meget påpasselige med den i starten, og kan næsten stresse over at skulle parkere et offentligt sted. Med en brugt bil behøver du ikke at bekymre dig så meget om, at nabobilisten smækker døren op i siden på din bil, eller at din hund fælder i bagagerummet.

Du kan spare penge …

… ved at købe brugt – faktisk en del penge. Biler er nogle af de produkter, der falder hurtigst i værdi. Det betyder, at en helt ny bil vil miste meget af sin værdi i løbet af de første par år, og du kan derfor købe en 2-4 år gammel bil for en langt mindre sum end den oprindelige købspris. Du behøver heller ikke nødvendigvis at tabe så meget på bilen, hvis du vil sælge den igen, da en brugt bil ikke falder lige så hurtigt i værdi som en ny.

Der findes brugte biler i alle prisklasser …

… så du kan finde en bil, der passer til lige netop dine behov og dit budget. Hvis du blot skal have et transportmiddel, der kan tage dig fra a til b, kan du købe en helt skrabet og billig model, og hvis du er ude efter stor komfort og en rummelig bil, kan du finde en lækker model, der kun er et par år gammel.

Hos Au2point sælger og reparerer vi biler i Børkop ved Fredericia – se vores brugte biler her.