Få styr på anlægning af din indkørsel

Dette er sponsoreret indhold

Du kommer kørende ind på din villavej, du drejer ind for at parkere din bil i din indkørsel. De samme tanker kommer igen frem i dine tanker. Dine tanker angående din indkørsel, som er blevet træt at se på, og den trænger til en kærlig udskiftning. En indkørsel betyder meget for, hvordan din bolig fremstår, og den kan være med til at trække din bolig over i den kedelige og triste ende. Dette bliver dog vendt nu, hvor du her får en ide om, hvor lidt det kræver at skifte din indkørsel.

 

Belægningstype

Der findes forskellige belægningstyper, men den mest sete og populære er fliser. Fliser findes i forskellige former og størrelser, og du kan endda mikse forskellige flisetyper. Nogle vælger at få grus eller sten, men disse belægninger, kan du også mikse sammen med fliser. Fliser holder i lang tid, og er derfor gode at vedligeholde. Imellem grus og sten kan der dukke et masse ukrudt op, som skal fjernes med jævne mellemrum for, at indkørslen ikke ser træt og misligholdt ud. Når du skal have anlagt fliser, kræver det, at du får lagt dem ordentligt fra begyndelsen af, da dette er med til at holde på flisernes vedligeholdes. Det er derfor altid en god ide at benytte sig af en pladevibrator, som er med til at stampe jorden flad og lige. En helt anden løsning er at få din indkørsel asfalteret, da dette holder i lang tid. Dog er dette et dyrt valg.

Find dit budget, gå på jagt, find ud af dit behov, og stilen som du gerne vil have.

 

Hensyn at tage

Når du skal have anlagt en indkørsel, og hvis du selv har mulighed for at sætte nye mål på den, skal du have i mente, at der skal være plads til, at din bil kan køre ind ad indkørslen for at parkere. Måske har du en garage for enden, som bilen skal være holdende i. Det er vigtigt, at bredden på din indkørsel er mindst 3 meter, da det giver plads til, at din bil kan køre ind. Dog kan det være, at i forlængelse med indkørslen er cykler holdende. Hvis dette er et tilfælde, kan det klart anbefales at lave din indkørsel bredere. Netop for at undgå, at bilen og en af cyklerne kan komme i karambolage med hinanden, hvor bilen kan få en ridse. Dette scenarie er der nemlig ingen, som ønsker.