Fordele ved billeasing

Der er mange fordele ved at lease en bil i stedet for at købe en selv. Leasing er især noget for dig, der godt kan lide at kende alle udgifterne ved at have bil på forhånd, samtidig med at man kan køre rundt i en nyere bil. Her kan du læse om nogle af de mange fordele, der er ved at lease en bil.

  • Du undgår et stort værditab

Når man vælger privatleasing af en bil, undgår man også usikkerheden om, hvor stort værditabet er af bilen, når den engang skal sælges. Værditabet er den største udgift for bilejere, og det kan være meget svært at forudsige, hvor stort værditabet vil være på den specifikke bil, som man helt undgår, når man leaser en bil.

  • Du får gode rabatter hos leasingselskabet

Et leasingselskab køber ofte mange biler ind ad gangen hos bilforhandlerne, og derfor kan de bedre forhandle gode rabatter på bilerne. Det kommer leasingtageren til gode, da selskabet kan tilbyde dig meget fordelagtige leasingpriser og vilkår, som man ikke kan få, hvis man selv køber en bil.

  • Du skal ikke tage et lån til at betale for bilen med

For det første får du en meget billigere rente, når du leaser en bil, og for det andet er man også fri for at skulle ned i banken og låne penge til bilen. Dette er en stor fordel i forhold til din gæld og din generelle indkomst, samtidig med at leasingselskabet heller ikke foretager en kreditvurdering af dig, da de allerede har sikkerhed i bilen i forvejen. Så man slipper derfor for et stort billån, når man leaser en bil.

  • Du leaser altid en nyere bil

Når man leaser en bil, skifter man ofte bilen ud oftere, end hvis man køber en bil. Oftest løber en leasing aftale i 3 år ad gangen, hvor man herefter kan vælge at skifte over til en ny bil helt omkostningsfrit. Og der er jo ikke noget bedre, end at køre rundt i en ny bil.

hyundai-leasing

Leasing af topmoderne Hyundai biler online

Som beskrevet ovenfor, er der mange fordele i at overveje at privatlease en bil, i stedet for at købe en. Hvis du er interesseret i at lære meget mere om fordelene ved privatleasing, og hvis du gerne vil lease en lækker, ny Hyundai model så klik her, hvor du får et godt tilbud på privatleasing af Hyundai biler til yderst attraktive priser og med mange gode fordele.