Giv din bil nyt liv med et nyt batteri

Din bil skal starte gnidningsfrit – hver gang. Det kan den ikke med et dårligt eller udtjent batteri. Tør du ikke have musikken til at spille, uden motoren kører? Ja, så er det helt sikkert tid til at få skiftet batteriet. Men den type batteri der er i en bil, er ikke bare et normalt et af slagen. Det er det, man kalder en akkumulator. Det hedder sådan, fordi akkumulatoren akkumulerer og gemmer på strømmen – derfor er det en type genopladeligt batteri, som er i din bil.

Derfor er det vigtigt med en god akkumulator til din bil

En akkumulator har forskellige egenskaber alt efter, hvilken type det er. Det er en hel videnskab, og der er mange forskellige kemiske processor forbundet med en akkumulator. Det er vigtigt for dig og din bil at have et batteri med de rigtige egenskaber. Kapacitet, selvafladning og indre modstand er alle sammen egenskaber, der er med til at bestemme, hvor god en akkumulator er. En akkumulator består af flere celler, og derfor er det vigtigt, at disse celler spiller sammen, for gør de ikke det, kan dit batteri modarbejde sig selv.

Find den rette ekspertise, når du skal have den rette akkumulator

Alt det kemiske, der sker i bilens genopladelige batteri, er heldigvis ikke noget, vi som bilejere behøver at sætte os alt for meget ind i. Der findes heldigvis eksperter, der kan hjælpe med at vælge, hvilken type akkumulator og hvilke egenskaber der skal være, for at det passer bedst muligt til vores bil. Bor du for eksempel i nærheden af Kolding, Fredericia eller Esbjerg, kan du tage forbi eller kontakte Jysk Akkumulator Service, der har mere end 28 års erfaring med at importere akkumulatorer. Du kan få en masse viden fra deres medarbejdere, der har en stor faglig viden. Bor du andre steder i landet kan du selvfølgelig besøge deres hjemmeide, hvor du også vil se, at deres service faktisk er landsdækkende. Se mere lige her.