Gør din drøm om at blive bilsælger til virkelighed

Har du altid haft et brændende ønske om at blive bilsælger? Som bilsælger er man ansvarlig for, at kunderne får præcis det, de ønsker sig. Du skal kunne lide at arbejde med mennesker, og du skal kunne tilbyde, hvad de enkelte kunder søger i en ny bil. Som bilsælger har man et kæmpe ansvar overfor sine kunder såvel som kollegaer. Hos en bilforhandler skal alle dele fungere i en sammenhæng, og du er derfor nødsaget til hele tiden at kordinere dine salg med dine kollegaer. Som bilsælger er arbejdsdagene aldrig ens, og man kan altid forvente nye spændende oplevelser hver dag. Hvis du kunne tænke dig at springe ud i et nyt og spændende erhverv, så har vi her et par gode råd til dig.

Hvordan er jeg bedst rustet til at søge job som bilsælger?

Hvis du er helt ny inden for dette erhverv, så kan det være en super god idé for dig i første omgang at forhøre dig hos din fagforening. Er du endnu ikke medlem af en sådan forening, så er vores klare råd herfra at melde dig ind i en fagforening. Gør du dette, vil du få en masse fordele, som du kan bruge senere hen. Det forholder sig nemlig således, at de fleste fagforeninger tilbyder hjælp, hvis der skulle opstå juridiske komplikationer på din fremtidige arbejdsplads. Har du ikke selv mulighed for at løse problemerne, kan din fagforening altså hjælpe dig rigtig godt på vej.

 

Når du skal vælge en fagforening, så kan du til en start kigge på, hvilke fagforeninger der tilbyder særligt hjælp til dem, der har job i salgsbranchen. Hvis du har en drøm om at blive bilsælger, er det altså en sådan fagforening, du skal søge hen til.

Meld dig ind i en a-kasse og få hjælp til jobsøgningen

En anden måde, hvorpå du hurtigere kan få din drøm opfyldt, er ved at melde dig ind i en a-kasse, hvis ikke du allerede er meldt ind i en. De fleste a-kasser tilbyder nemlig hjælp til jobsøgningen, også selvom disse jobs ligger udenfor dine tidligere erfaringer på jobmarkedet. Du kan altså hente en masse inspiration og gode råd hjem fra din a-kasse, hvis du aftaler et møde med en rådgiver. Her vil du typisk få hjælp til at skrive den perfekte jobansøgning, også selvom dine kompetencer måske ikke er rettet mod at blive bilsælger. Vi kan alle få nye jobidéer gennem vores arbejdsliv, og alle skal have lov til at prøve deres kompetencer af hos nye brancher.