Gør hverdagen mere enkel med splitleasing

Mange danskere skifter i løbet af dagen fra privatbil til firmabil. Men det kan til tider være besværligt at skulle adskille den erhvervsmæssige kørsel og den private kørsel helt ad. Med splitleasing er det en mulighed at benytte firmabilen til begge formål, hvilket altså betyder, at man ikke længere behøves at lade firmabilen stå på arbejdet, når arbejdsdagen er slut, men i stedet kan køre direkte hjem i den. Splitleasing gør det lettere, og ikke mindst billigere at køre i firmabil, og arbejdsgiveren slipper, som en bonus, tilmed for at skulle lægge en masse tid i papirarbejde, samt oplever oftest en reduktion af de totale omkostninger. Splitleasing af biler indebærer nemlig, at arbejdsgiver og medarbejder deler leasingen mellem sig. Medarbejderen skal blot sørge for, at der bliver ført kilometerregnskab, hvilket nemt kan gøres ved hjælp af en elektronisk GPS baseret kørebog.

 

Få den rette rådgivning

Hvis du er interesseret i splitleasing af biler, kan du med fordel tage kontakt til en virksomhed, der kan hjælpe dig med at afdække dine behov. Coreleasing.dk har mange års erfaring fra bil- og leasingbranchen, og tilbyder branchetung erfaring indenfor området, således du, ved hjælp af grundig rådgivning, sikres kundeservice på højt niveau. Core Leasing sikrer tilmed at du som kunde, har mulighed for at fokusere helt og holdent på din bil, uden at skulle tage sig af det bagvedliggende. Det tager Core Leasing sig nemlig gerne af.

Virksomheden beskæftiger sig med alle former for leasing, og kan derved hjælpe dig med at nå frem til den løsning, der passer præcis til dig.

 

Få overblik over økonomien

Splitleasing af biler indebærer, at omkostningerne på bilen bliver splittet mellem din private kørsel og din erhvervsmæssige kørsel. Hvis du eksempelvis kører 30 procent privatkørsel og 70 procent erhvervskørsel, bliver de 30 procent faktureret til dig privat og de resterende 70 procent til firmaet og din arbejdsgiver. Splitleasing kan betale sig for dig, der kører mere end 60 procent erhvervskørsel. Løsningen er derfor fordelagtig for dig, der kører meget erhvervskørsel, da du herved ikke behøver at blive beskattet af fri bil.

Har du svært ved at få dannet et overblik indenfor leasing, og har brug for hjælp, i forhold til hvilke fordele og ulemper der kan være ved leasing, samt informationer der er værd at vide indenfor blandt andet splitleasing, så kan Core Leasing hjælpe dig.