Gør livet nemmere med et ekstra sæt bilnøgler

At have sin egen bil er helt sikkert en frihed, som de fleste, der har prøvet det, sætter pris på. Det er let og hurtigt at komme rundt, og man behøves aldrig tage hensyn til bustider eller andet inden for den offentlige transport. Når man først har vænnet sig til at have sin egen bil, så er det heller ikke noget, man har lyst til at stå og mangle. Det hænder desværre sommetider, at man mister sine nøgler eller ødelægger den, man har liggende derhjemme. Det er derfor en kæmpe fordel at have en ekstra bilnøgle liggende, så man aldrig risikerer at stå i en situation, hvor man ikke har nogen bilnøgle til rådighed.

Skal du have nye bilnøgler? Så er spørgsmålet selvfølgelig, hvor man kan få den slags lavet. Hvis man bor i eller omkring Roskilde og København, så kan man nemt bestille et sæt nye bilnøgler hos Dani Autonøgler. De sidder med mere end 70 års erfaring og har derfor mere end forstand på, hvordan de hurtigst muligt sikre dig med en ny eller ekstra bilnøgle, så du aldrig står og mangler en.

 

Husk altid at tage en ekstra bilnøgle med på køreferier

Det er enormt vigtigt, at man altid har sin ekstra bilnøgle med, når man tager på en køreferie med familien eller vennerne. Hvis man mister nøglen, mens man er i udlandet, er det nemlig ikke så simpelt at anskaffe sig en ny, som tidligere. Nu om dage er nøgler og biler forsynet med en startspærre, som gør det mere besværligt at få en ny bilnøgle. Man skal bruge bilens stelnummer, når man bestiller en ny nøgle, hvorefter nøglen bliver lavet og sendt afsted til bilforhandleren, hvor bilen også skal transporteres til. Den nye nøgle skal også indkodes før, man rent faktisk kan bruge den, og hvis man er i udlandet, kan det tage i mellem 7 til 14 dage, før man kan komme ud at køre igen.