Guide: Sådan bruger du din gamle bil til at forhandle prisen ned på en ny.

Det er en stor beslutning at foretage et bilkøb. Derfor bør du gøre dig en række overvejelser før dit næste bilkøb, så du kan forlade bilhandleren med et smil, den bedste pris og den bedste bil.

 

Det er en jungle for de fleste med bilkøbet. Nogle er heldige at have en bilkyndig i deres omgangskreds, de kan trække med, når potentielle emner skal inspiceres. Andre må klare sig selv langt hen ad vejen og følge deres mavefornemmelse.

Der er flere muligheder for at foretage et bilkøb. Flere og flere sælger på nettet, hvilket er super smart. Ulempen ved dette er, at det er svært at gennemskue en bils egentlige stand, når du falder over en annonce på nettet. Køber du i stedet gennem en forhandler, har du måske i sidste ende en bedre fornemmelse af bilens stand og dens specifikationer.

 

Brug din gamle bil som forhandling.

 

En helt ny bil koster selvfølgelig, hvad den koster, ofte. Flere bilforhandlere har mulighed for at slå noget af prisen, hvis du giver din gamle bil i bytte. I denne model skal du tænke på, at bilen i sig selv ville sælge for langt mindre – hvis du skulle overveje at sælge på forhånd.

Alt efter din bils stand kan du forhandle dig frem til en god pris på dit nye køb. Er du i tvivl om, hvor meget din bil er værd? Så indhent forskellige tilbud! Bilforhandleren skal måske bruge en del penge på at få din gamle bil salgsklar. Derfor kan priserne variere. Måske kigger du udelukkende på bilforhandlere i din del af landet, f.eks. Københavnsområdet, Nordjylland eller måske efter en bilforhandler på Fyn . Ved at udvide din søgning har du den bedste betingelse for at opnå den bedste pris.

Er du interesseret i at undersøge mulighederne for en ny bil? Så start din motor og tag på inspirationstur hos forskellige bilforhandlere. Det er altid gratis at kigge.

  • Tag en bilkyndig med – hvis du kender sådan en.
  • Snak med forskellige bilforhandlere, hvis du evt. har en bil at bytte med. Hør om deres byttepris.
  • Sov på det!
  • Ring til forhandlere du ikke ’bare lige’ kan køre til. Måske har de en bedre pris?
  • Snak med dit netværk, og hør om de har lignende erfaringer med bilbytte.

Om du leder efter en bilforhandler i Odense, Svendborg og Nyborg, eller et helt andet sted. Så er det en fornuftig regel at tjekke landskabet ud, før du foretager dig dit næste køb.