Hvilken transportform er den rigtige for dig?

Du bruger det hver eneste dag, og du kan faktisk ikke undvære det. Du bruger det, når du skal i skole, på arbejde eller bare rundt i din hverdag. Vi tænker selvfølgelig på din transport, som du afhænger af hver eneste dag. Når det handler om at transportere sig fra A til B, er der mange muligheder, som er åbne for dig. Der er fordele og ulemper ved alle dine muligheder, men der er nok alligevel den, som passer bedst på dig. I denne artikel vil vi komme rundt om de fire mest brugte transportmuligheder, og så kan du vurdere, hvilket, der passer bedst på dig og den situation, du befinder dig i.

Den sunde mulighed – grib din cykel

En meget brugt transportvej i storbyen er cyklen. Den kommer med mange fordele, idet du får motion, den er billig, det er let og bevæge dig rundt, og du er ikke afhængig af noget. Dog er de mindre positive sider, at du risikerer at blive helt gennemblødt, hvis det en dag står ned i stænger. Ligesom du vil få en rigtig kold omgang til vinter, når temperaturen ryger ned omkring frysepunktet. Der kan er mange positive elementer ved en cykel, men du vil også blive mødt af noget mere negativt.

Den behagelige vej til arbejde – køb en bil

En bil er de flestes foretrukne valg, hvis de frit kunne vælge. Dog er det store problem, at bilen ofte kost lidt ekstra knaster, og det er ikke alle, der kan finde finanserne til det. Derfor vil vi gerne hjælpe dig, så du kan finde den helt rigtige bil, som du kan købe, selv hvis pengepungen ikke er flere hundrede tusinde kroner værd. Find billige biler her, når du vil høre musik og dermed have en god varme på vej til arbejde. Ikke nok med at bilen er behagelig – nej, du får et transportmiddel, som er hurtigt samt lader dig kører ture på en længere afstand uden problemer.

En scooter – måske?

Er du ikke til cykling, men en bil er stadig lidt i overkant, når det kommer til dit budget, har du endnu en mulig. Den er forholdsvis billig, den har motor, og du bruger ingen kræfter – ja, det er en scooter, som vi har i tankerne. En scooter er altså et godt valg for dig, som har vil have en let vej til arbejde eller skole. Dog kan du godt komme i den situation, hvor der er brug for nogle reservedele til din scooter. På www.kgi.dk har du lige det, som du mangler til din scooter, og de skal nok hjælpe dig og din scooter til topformen igen.

Offentlig transport – billig, men upraktisk

Offentlig transport er det perfekte valg, hvis du har et stram budget, men sandheden er den, at du nok bliver ret træt af det. Efter arbejde eller skole er din bus altid fyldt op, hvilket betyder, at du kommer til at stå. Ligeledes har du ikke så meget frihed, og du kan komme ud for, at du ikke har tid til fredagsøl, da du skal nå din bus.

Der er mange muligheder, men hvad vælger du?