Lad være med at køre med en ødelagt forrude

Der er mange, som kører rundt med det, som måske startede som et lille stenslag for dem. Men pludselig har de en revne i hele deres forrude. Det er farligt at køre rundt sådan, da hele din forrude blive kan gå i stykker og vi har set nogle billister kører rundt med en forrude, hvor de ikke kunne se noget. Det er ikke lovligt at gøre.

Så hvis du har en forrude, som har fået et stenslag, kan du begynde at overveje, hvornår du skal foretage en udskiftning af forrude.

Hvornår skal et stenslag fikses

Det kommer lidt an på, om du har gjort noget ved det. For du kan godt fikse et stenslag midlertidig, så du er sikker på, at det ikke ødelægger hele din rude. Hvis du gør det, kan du sagtens vente i længere tid, inden du behøver at foretage udskiftning af forrude.

Men hvis du ikke gør noget ved det, så kan det gå meget hurtigt. Hvis det starter som et stenslag, men hurtigt får revnen til at rykke videre, så er det en god idé at få skiftet sin forrude. Mange vælger ikke at gøre det, fordi de tænker, at der ligeså godt kan ske mere med ens forrude.

Men det er ikke et holdbart argument, for inden du havde fået det stenslag, hvornår var så sidste gang, at der var sket noget med din bil. Så det tyder mere på, at det er, fordi du er bange for at gå til en mekaniker og få dem til at kigge på det.

Vi vil anbefale dig, at du gør det. Du kan sagtens få en pris på det, inden de laver din bil, så der er ikke nogen god undskyldning for, at du ikke skulle gøre det. Det er altid bedre at få at vide, hvad det koster.