Lease en hybrid- eller elbil og gør en forskel for vores planet

Det behøver absolut ikke at være kedeligt at køre i en elbil. Og du kan få meget mere ud af det ved at lease en af slagsen. Vi giver dig et par tricks til, hvordan du kan have det sjovt med en elbil og gøre en forskel for miljøet.

Giv den gas med din elbil

Du kan få en masse sjov og ballade ud af din elbil og på samme tid kan du gøre en kæmpe forskel for miljøet. Vi udleder mange tons CO2 om året på grund af vores biler. Der vil vi gerne være med til at gøre en forskel, men vi går ikke ned på sjov og spas.

Det gode ved elbilen er, at du kan have det enormt morsomt og underholdende, og samtidig passe på miljøet. Mange mennesker er ikke på, med hensyn til elbiler. Det kan vi godt forstå, hvis det var for 20 år siden. Men i dag, er elbilerne blevet optimeret gevaldigt.

For to årtier siden, var der en del problemer med elbilerne, fordi de nemt brændte sammen. Det kunne ske, hvis man bare kørte om ad en bakke som den ikke kunne klare. I modsætning til benzinbilen, som bare går ud når den ikke kan klare presset, så kunne elbilen brænde sammen, fordi den netop ikke gik ud.

Men i dag, er der kommet nye ingeniører på sagen, og nu er elbilen fremragende at køre rundt i. Der kan nogle gange godt være software fejl på disse biler stadig, men de brænder dog ikke sammen længere. Derfor anbefaler vi dig at lease en elbil, da du med leasingløsningen får lov til at prøve en masse forskellige elbiler, hvis du har lyst til det. Det gode ved det, er også at du bare kan aflevere den tilbage, hvis du vil prøve at lease en anden lækker elbil.

Vi kender det perfekte leasingfirma, som har alverdens biler til dig. Har du altid drømt om at køre i en Tesla, så kan du netop også prøve det hos dette firma. Vi taler selvfølgelig om det anerkendte Nellemann Leasing, som er kendte for deres enorme udvalg af lækre biler, deres gode service og deres tilfredse kunder. Du kan læse meget mere om disse biler hos Nellemannleasing.dk.

Få inspiration til en miljøvenlig hverdag

Når du har fået lidt tid til at finde din fede nye hybrid- eller elbil, så har vi et par fifs til, hvordan du kan gøre endnu en forskel for miljøet. Vi kender nemlig en god hjemmeside, som hjælper os alle med at gøre en forskel for miljøet. 1tonmindre.dk, er en organisation som inspirerer folk til at passe bedre på miljøet på en sjov måde. Deres mål er få os mennesker til at spare 1 ton mindre CO2 om året.

Du kan få utrolig meget læring fra denne side, hvor du kan få inspiration til, hvad du kan gøre for miljøet. Der skal faktisk ikke særlig meget til at gøre en forskel, så længe vi alle gør det. Der er heldigvis flere og flere mennesker som er mere miljøbevidste og med hjælp fra denne side, kan vi alle gøre en stor forskel.

Læs mere på 1tonmindre.dk og find ud af, hvordan du kan passe på miljøet.