LED lys kan både bruges til bilen og kontoret

Dette indhold er sponsoreret

Der findes mange forskellige former for lys, lygter og lamper, og alle har de forskellige fordele og funktioner. En af de typer lys der er ved at vinde indpas i mange hjem rundt omkring i hele verden er LED lyset. LED lysene kan bruges til mange forskellige ting, og udover det har de faktisk også nogle bæredygtige egenskaber. Alt dette kan du læse mere om herunder.

 

LED lygter på bilen

Når det kommer til billygter, anses LED lygter for mange som det bedste, du kan få. LED lygterne giver et rigtig godt lys, og sørger for, at du altid kan se, hvor du kører – samtidigt med at alle andre kan se dig. Udover alt dette får du lygter, der ser godt ud samtidigt. LED lygterne fås i mange forskellige former alt efter bilen, så det er næsten helt sikkert, at du kan finde nogle LED lygter, som du godt kan lide.

 

LED på kontoret

LED findes ikke kun som små pærer, der kan bruges i billygterne eller i natbordslampen. Du kan også få LED paneler, som er langt større, og som kan oplyse et langt større areal, end der ville kunne oplyses med en lille pære. Panelet er altså smart for dig, der skal have oplyst et større rum, eller i hvert fald har brug for god belysning på et større område. Et sted hvor man ofte ser dette, er ved forskellige erhverv, hvor medarbejderne sidder på kontor. Her kan man spare antallet af lamper, ved i stedet at sætte et LED panel eller to op. Det kan have flere fordele – for det første skal der ikke købes lige så mange, og for det andet er der mindre, der skal vedligeholdes. Tænker du LED panelerne kunne være et godt alternativ på din arbejdsplads, kan du læse mere om dem på lyskilderdirekte.dk/led-paneler.

 

Den bæredygtige fordel ved LED

En af de store fordele ved LED lys er, at de er langt mere effektive end f.eks. glødepærer. En stor del af energien fra en glødepære bliver spildt, da den udgår som varme til omgivelserne. Det sker ikke på samme måde ved LED lys, hvor der næsten ikke går noget energi til spilde. Det vil sige, at dit energiforbrug formindskes, hvilket er godt for din økonomi, men det er i den grad også godt for miljøet – det er en lille ting, der gør en stor forskel!