Find og lej en kassebil til din kommende flytning eller andet formål

Sponsoreret blogindlæg

kassevogn med liftDer kan være mange grunde til, at du overvejer at leje en kassebil. I de fleste tilfælde handler det om at flytte noget fra A til B, hvad enten det er en nyindkøbt sofa eller en hel bolig, der skal pakkes ned og køres til et nyt sted.

Det er vigtigt at finde en løsning, der passer til dine behov. Derfor er det nødvendigt at overveje flere faktorer på forhånd, da det vil gøre det lettere for dig at vælge den rette kassebil.

Hvilken kassevogn skal jeg leje?

Først og fremmest skal du overveje, hvor stor kassebilen skal være. Der findes mange forskellige størrelser, så det er vigtigt at vælge en, der passer til dit behov. Hvis du skal flytte alle dine ejendele, er det en fordel at vælge en stor kassebil, men hvis du kun skal hente en sofa, behøver du ikke en stor model.

Hvis du ønsker automatgear, vil det mindske antallet af valgmuligheder, og det kan også blive dyrere at leje en kassebil med automatgear.

Med eller uden lift?

Hvis du vil gøre flytningen nemmere, kan du overveje at leje en kassebil med lift. Det gør det nemmere at flytte møbler og kasser op og ned fra bilen. Det er dog ikke alle kassebiler, der har denne funktion, så hvis det er et krav, skal du være opmærksom på, at det vil begrænse dine valgmuligheder. Men når du først bruger liften, vil du hurtigt indse, at det er værd at vælge en model med denne funktion.

Prisen for en kassebil med lift er naturligvis højere, men forskellen er ikke ret stor, ofte kan du leje en stor kassevogn med lift for under 1.300 pr. dag (i hverdage)