Merchandise til fans af motorsport

Lyder navnet Jan Magnussen bekendt? Og er du fan af motorsport? Så har du sikkert hørt hans navn i forbindelse med Formel 1 eller Le Mans. Jan Magnussen er faktisk en af Europas mest vindende racerkører og brød igennem allerede som 14-årig. Han har efterhånden en 30 år lang karriere bag sig og har siden 2004 kørt for Corvette Racing.

Han startede med at køre Formel 3, som er forstadiet til Formel 1. Her formåede han at sætte rekorden for flest sæsonsejre, og han vandt sit første verdensmesterskab som 14-årig. Sidenhen rykkede han videre til både Formel 1 og Le Mans.

Det er noget af en karriere, han har gjort sig. Det er derfor ikke underligt, at sønnen Kevin er fulgt i hans fodspor. For hvor mange børn går ikke rundt med drømmen om at køre ræs i de fede biler? Spørger man en børnehaveklasse om, hvad de vil være, når de bliver store, er racerkører ofte på niveau med astronaut og fodboldspiller. Og hvem ville ikke gerne have en profession, hvor fartdjævel og suveræne biler hører med i jobbeskrivelsen?

Er du fan af Jan Magnussen? Eller er du måske bare kæmpe fan af Formel 1 og Le Mans? Uanset om du ser Formel 1 eller Le Mans for motorsportens skyld, eller fordi du hepper på Magnussen, kan du få fingrene i en masse lækkert merchandise. Så du kan vise din begejstring for motorsporten frem.

 

Merchandise for store og små

Motorsport er for mange blevet en livsstil. Både for jer, der kører, og jer, der hepper med fra sidelinjen. Og alder er ingen hindring for at elske fart over feltet og smarte biler. En måde at vise sin passion for motorsporten på er det rette udstyr. Det kan også bruges til at vise, hvem du holder med på racerbanen.

Samtidig giver det dig også mulighed for indlevelse. For selvom du måske ikke er racerkører, kan en cap eller en trøje med et af racerkørernes logo alligevel få dig til at føle, at du er en del af fællesskabet. Og du får på samme tid gjort dem omkring dig opmærksom på dit engagement for motorsport.

Alder og køn er ingen hindring for at fremvise smart merchandise og vise passionen for motorsporten og den enkelte racerkører. Du kan for eksempel købe bodystockings med logo, eller smarte ure til både mænd og kvinder.

Er du hardcore fan af motorsport eller en bestemt racerkører, kan du købe T-shirts og caps med smæk på farverne og traditionelle logoer fra det bilteam, din favoritracer kører for. Vil du hellere være mere subtil i dit engagement, er der mulighed for det. Du kan nemlig også få merchandise, hvor racerbudskabet er skjult i designet.