Mere end bare et kørekort

Hvis man både kan lide at have det sjovt samtidig med, at du lærer en masse og ovenikøbet skal til at tage et kørekort, så har du mulighed for at kombinere disse tre kvaliteter. I et lille teorilokale på Silkeborgvej i hjertet af Århus, finder du nemlig en kørelærer, der vil give dig meget mere end bare et kørekort.


En oplevelse for livet. Dét er hvad man skal regne med, hvis man vil tage sit kørekort på Kenneth Krabbenhøfts køreskole i centrum af Jyllands hovedstad. Krabbenhøft ønsker at kombinere god service med trygge rammer.

Og med mottoet: ”Her smiler du minimum i 16 timer”, tager Kenneth Krabbenhøft ud med sine elever på de danske landeveje med sine køreelever.

 

”Jeg er indstillet på at give dig den bedste oplevelse overhovedet”, siger kørelærer Kenneth Krabbenhøft.

… Og en god oplevelse, det er lige hvad du får, hvis du vælger at tage dit kørekort hos koerkort.dk. I hvert fald hvis du spørger Andreas Gjerulff: ”Jeg har lige bestået mit kørekort, og hold nu op et godt sted. Hvis man godt kan lide at have det sjovt og lære noget samtidig, så er dette helt klart stedet man skal vælge”.

Hvad er dine behov for at tage et kørekort? Vil du gerne igennem systemet hurtigst muligt? Så kan du vælge et lynkursus! Eller har du god tid? Så kan du tage på et almindeligt basishold. Kørkort er en køreskole, der tager sine elevers behov seriøst, og derfor er der også mulighed for begge dele.

Så hvis du ønsker at få en oplevelse for livet, samtidig med at du får taget et kørekort, så skal du tage på køreskole i Århus.