Når bilen skal til automekaniker

Når bilen skal til reparation eller serviceeftersyn hos et værksted, er der en række fordele ved at vælge et autoriseret værksted. De fordele kan du blive meget klogere på her.

9 fordele ved et autoriseret autoværksted

  1. Hos et autoriseret autoværksted kan du være sikker på, at de har de rette kompetencer og tilbud på det arbejde, der skal på din bil.
  2. Hvis din bil skal have nye reservedele er du garanteret, at disse er grundigt testet. Du kan derfor regne med, at bilens sikkerhedsniveau er på samme niveau efter reparation, som før den blev repareret.
  3. Autoriserede automekanikere har adgang til den nyeste version af softwaren til din bil. Så har du altid den aktuelle teknologi til dit køretøj.
  4. Mekanikerne hos autoriserede værkstede bliver kontinuerligt uddannede og gennemgår kurser, så de på bedste vis kan reparere din bil.
  5. Hos et autoriseret værksted, opretholdes din garanti på bilen, så længe du overholder serviceintervallerne. Værkstedet vil typisk sende dig indkaldelser, når det er tid til disse serviceeftersyn.
  6. Du vil ofte spare tid og chancen for, at du skal sende bilen til reparation igen, er væsentlig mindre.
  7. Hvis du en dag vil sælge din bil, vil den have større gensalgsværdi, hvis du kan fremlægge en servicehistorik med serviceeftersyn foretaget på et autoriseret værksted.
  8. Når fabriksgarantien på bilen udløber, vil du ofte have mulighed for at få kulance på større reparationer, hvis du har været en loyal kunde hos et autoriseret værksted. Det kan ende med at spare dig mange penge.

Autoriseret og kvalitetsbevidst

Som du kan læse er der mange fordele for dig og din bil, hvis du vælger at tage den til en autoriseret automekaniker. Bor du i Glumsø eller Næsteved, kan du besøge Skelbyauto og være sikker på at få bilhjælp fra en kvalitetsbevidst automekaniker.