Når garagen skal opdateres: Hvad skal du vælge?

Garagen står som et alt-muligt-fyrtårn for dit hjem. Den er noget af det første udefrakommende ser, når de kigger på din bolig, den er beskytteren af din elskede bil, den kan være lager for diverse genstande, du mangler plads til inde i boligen, og garagen er en god mulig for at eksperimentere lidt på boligen på en nem og sikker måde. Hvis du går i gang med at ændre i garagen, har det for det meste ingen stor indflydelse på selve boligen, hvis du laver garagen lidt anderledes eller speciel. Hvis projektet munder ud i succes, kan garagen stadigvæk danne partner med boligen på en yderst nyttig måde, hvor dynamikken mellem dem skaber et unikt look. Men hvordan skal du lave garagen om?

Eksempler på garage-projekter

Dine muligheder er lidt formet af din garages nuværende dimensioner, og din boliggrunds mulighed for udfoldelse. Men inde for disse rammer kan du godt svinge tryllestaven, så en hel særlig garage opstår fra asken:

  • Hvis du er vild med naturen, kan du prøve at trække naturen ind i garagen og dens opbygning. Du kan lade indgangen mod garagen være af flis, hvoraf flisen kan fortsætte ud i din forhave (hvis du har en) via små stier. Du kan selv producere disse flis til forbrug med en flishugger. Ydermere kan du lade slyngplanter el.lign. klatre op ad garagens vægge og placere planter her og der i og uden for garagen.
  • Lad garagen blive en del af boligen. Hvis du har en toetagers ejendom med mulighed for udeplads på øverste etage, kan du lade terrasse og garage smelte sammen. En terrasse af træ, støttet med træbjælker, kan tilbygges øverste etage. Denne terrasse agerer så tag for garagen. Dette giver et særdeles unikt twist, der i sandhed vil hive øjne og komplimenter til sig.
  • Du kan også prøve dig ad med den højmoderne garage, hvor du går i de futuristiske idéer. Garagen kan f.eks. være af skinnende metal og med en selvåbnende garageport. Hertil kan du putte diverse fremtidsvisioner ind i garagens indre, måske med små lys bygget ind i vejen op til garageporten.

Lav din garage

Du kommer til at leve med din garage i mange år, så det gælder om at lave noget langtidsholdbart. Overvej, hvilke idéer du vil kunne leve med i lang tid, og hvilke idéer, der faktisk er mulige for dig og dit budget at opnå.