Nordsjællands bilsyn, der batter

I Danmark kan man ikke undgå bilsyn. At bilen bliver tjekket efter, det er en nødvendighed for, at vi alle kan færde os sikkert i trafikken. Du har helt sikkert ikke lyst til at møde en i trafikken, som har sprunget bilsynet over. Alligevel er det noget, som måske bekymrer dig. Mange har haft en dårlig oplevelse med bilsyn. Har du prøvet at få en astronomisk regning, som du føler var uretfærdig? Har du oplevet, at din mekaniker tog sig alt for god til, inden du kunne få din bil tilbage? Det behøver ikke være en bekymring, at din bil skal til syn. Det allervigtigste er, at du finder et sted, du stoler på. Det gælder både, hvor lang tid det tager, hvor dyrt det bliver, og hvor kompetente synspersonalet i virkeligheden er. Der er steder, hvor du kan få bilsyn, som lever op til alle tingene. I Nordsjælland kan du få kvalitetssyn ved PAVA i Birkerød, Bagsværd og i Farum. Det behøver ikke være en bekymrende nødvendighed at få bilen tjekket efter.

Hurtigt på farten igen

Du er sikkert meget afhængig af, at du får din bil tilbage fra syn hurtigst muligt. Et bilsyn i Birkerød, Bagsværd eller Farum tager som regel kun 20 minutter. Du skal blot sørge for at have dine papirer med, så går fagpersonalet i sving. Det kan også være, at du har oplevet, at det var besværligt at bestille et bilsyn? Det behøver det slet ikke være. I Nordsjælland har de bevæget sig ind på internettet, så du booker din tid online. Så undgår du, at du ikke kan få fat i din mekaniker, når du ringer og vil bestille tid. Når synet er færdig kan du tilmed få et par gode råd med på vejen, så du slider mindst muligt på bilen og sparer penge på det næste bilsyn.

Nordjyske traditioner sikrer indgående kendskab

En af de ting, som forundrer mange, når de får bilen synet er, hvordan mekanikeren kan have så stort kendskab til lige netop din bils mærke og model. Måden mekanikere kan vide, hvordan tingene hænger sammen, er ved at have mange års erfaring og viden omkring, hvordan forskellige biler hænger sammen. Det handler om en passion for faget. Ved PAVA startede traditionerne for mange år siden, og firmaet er sidenhen blevet i familien. Oprindeligt var det Poul V. Andersen, som startede den stolte, nordjyske mekanikertradition i virksomheden. Nu er det hans datter, der styrer firmaet.