På landevejen regerer den stejlende hest

Et hurtigt tankeeksperiment. Rød sportsvogn? Du tænker Ferrari. Det gør alle. Sportsvognen har været det ypperste i hurtige, smukke biler siden de først ramte markedet. Stifteren Enzo Ferrari havde en tilgang til at køre bil, som stadig skinner igennem i dag. Bilkørsel er ikke et ligegyldigt stykke mellem A og B. At køre bil er en oplevelse i sig selv. Selvom Enzo Ferrari er død, så skinner hans filosofi omkring bilen stadig igennem. Ferrari er hurtigt. Ferrari er smukt. Ferrari findes hos Ferrari Danmark. Så hvis du drømmer om at give dig selv den ultimative køreglæde i gave, skal du se efter den stejlende hest på det gule våbenskjold. Det er naturligt at tænke, at du ikke har råd til en Ferrari i Danmark. Vores afgifter gør det ikke let at eje det luksuriøse, men Ferrarier i Danmark kan godt fås til penge, der er til at betale. Og de er pengene værd.

Pre-owned giver dig en pris, du ikke stejler over

At noget er ”pre-owned” betyder, at der er nogen, som har haft det før. Det giver dig et afslag i prisen, at bilen har været ejet, og så bliver selv en Ferrari til at betale. Det betyder ikke, at du får en Ferrari, som ikke er værd at køre i. Tværtimod er der fantastiske modeller, som har alt det, du søger i en Ferrari, for det er jo en Ferrari. Prisen er bare betydeligt mindre. Desuden er nogle af Ferraris modeller billigere end andre. Du tror måske, at alle Ferrarier i Danmark koster flere millioner, men du kan sagtens få den berømte røde sportsvogn til penge, der ligger langt under millionen, hvis du kigger efter pre-owned.

Nye mageløse modeller

Du kender helt sikkert de gamle klassikere. Hækspoileren på Ferrari F40 eller kurverne på en Ferrari Dino. Det, der gør Ferrari specielt, er, at tiden aldrig er løbet fra den italienske bilproducent. Den går aldrig af mode, og stort set alle modeller er fuldstændig tidsløse. Også de nye. Hvis du køber en Ferrari for at skære gennem det danske landskab, når vejret er godt, giver 488 Spider modellen et særligt smukt sæde at sidde i. Den har alt det, en Ferrari skal have. Fart og design. Ellers er en F8 Tributo eller 812 modellen utroligt smukke – og hurtige – modeller, som har tag på. Ferrari er mere end en bil. Du kan ikke vælge forkert.