Peugeot 3007 er som årets bil i 2017, trods et par hårde år

Drømmer du om en ny bil, men har ikke besluttet dig hvilken type og mærke bilen skal være, så bør du overveje en peugeot. Peugoet er et fransk bilmærke og er en af Europas næststørste bilfabrikanter, samt bilmærket bag årets bil i 2017.

Peugeot startede ud som en familieforretning i 1810, der startede ud med at sælge cykler og kaffekværne. Som årene gik udvidet de deres produktion og begyndte at fokusere på biler og moterer.

Peugoet bilen har være kendt for sin pålidelighed og en bil der kører langt på literen. Desværre har den også været kendt som en bil, der lidt for ofte skal en tur på reparationsværkstedet. Derfor kan det være en ekstra god ide at læse lidt om andres anmeldelser af den specefikke bil, som du overvejer at købe. Du kan også konfrontere din lokale bilforhandler om de har nogen specifikke tal på reparationer.

Der findes en række bilforhandlere rundt i Danmark, men særligt i Odense har de mange specialiserede Peugeot Odense bilforhandlere. Så hvis du bor i Danmark, så kan det være en god ide at tage et smut forbi en af disse specialiserede bilforhandlere.

Men nok om de negative ting ved en peugot, for der er er faktisk mange gode ting ved en peugeot.

Peugeot 3008 er årets bil i Danmark

 

I 2017 blev bilmodellen: Peugeot 3007 kåret som årets bil. Det er første gang i 15 år at en Peugeot bil er udnævnt som vinder, hvilket er tegn på en positiv retning for Peugeot.

Noget som har været særligt fremtrædende ved de nye Peugeot biler er komforten, designet og de avancerede udstyr – alt sammen til en fornuftig pris. Det er også nogen af de områder juryen lagde vægt på, da de udnævnte Peugeot 3007 som årets bil.

Bilen står i et knivskarpt og moderne design og selve bilen har skiftet fra en mpv til en mere moderne crossover. Den har en række unikke detaljer, som gør den særlig særpræget i byens gadebillede.

Modellen har en startspris på 279.990 kr, og det er inklusiv avanceret automatisk nødbremse, der automatisk laver en opbremsning, hvis din bil bliver udsat for forhindringer.

Bilen var en del af et finalefelt på i alt fem biler. Det var særligt det moderne design og de gode køreegenskaber, der var tungen på vægtskålen og skaffede peugeot 3008 en sikker førsteplads.