Polterabend i København

Engang var polterabends noget med at blive klædt ud og sælge kys på Strøget. Sådan foregår det nok sjældent efterhånden, så hvis du skal arrangere en sjov dag der ikke indebærer salg af kys for en kommende brud eller brudgom, er København et oplagt sted at gøre det. Her er der masser af muligheder for at få markeret den sidste dag som ugift, så I sammen kan få sendt den heldige godt afsted mod ægteskabet.

Escape Room

Escape room er kommet for at blive og hvis du aldrig har prøvet det før, er det en oplagt aktivitet til en polterabend. Idéen med et escape room er, at man bliver lukket inde i et eller flere sammenhængende rum, som man selv skal komme ud af ved hjælp af små hints, gåder og opgaver, der skal løses. Man bliver sendt afsted i hold og kommunikation med hinanden er altafgørende, hvilket gør aktiviteten særligt oplagt, hvis I er en gruppe, som ikke kender hinanden så godt. I bliver nødt til at samarbejde, så I bliver rystet godt sammen til at starte med, hvis dette er den første aktivitet på dagen. Der bliver taget tid på udfordringen, hvilket får adrenalinen til at stige og man kan nemt blive helt opslugt af mulige spor i de forskellige rum. Der findes efterhånden et hav af escape rooms derude, så det er bare med at finde det, der passer bedst ind i jeres øvrige planer på dagen.

Kajakhotellet på Amager Strand

Hvis I gerne vil udfolde jer fysisk på dagen for polterabenden og vejret er godt, kan I booke en aktivitet på Kajakhotellet. Her er både noget dem, som gerne vil helt ned i tempo og for dem, som gerne vil have adrenalinen til at suse. Hvis I er mest til en afslappende aktivitet, kan I vælge stand up paddle, hvor I skal stå op på et paddleboard og bevæge jer roligt ned gennem Lagunen på indersiden af Amager Strand. En anden aktivitet som kan bringe jer helt ned i gear er paddle board yoga. Her vil en instruktør guide jer gennem en yogatime, som udføres på paddle boards ude i vandet. Det er lettere, end det ser ud til, men risikoen for at falde i vandet er selvfølgelig til stedet, hvis balancen bliver for udfordret.

Hvis I gerne vil op i tempo, kan I booke jer ind på en times kajakpolo. Her sidder man på kajakkerne, mens man konkurrere med hinanden i to hold om at få bolden i nettet. Dette er hårdt, men sjovt og det er svært ikke at blive grebet at stemningen. Her er næsten garanti for, at du falder i vandet i kampens hede, men kajakken er nem at komme ud af, da det er nogle særlige sit-on-top kajakker, der anvendes til sporten.

Der er adgang til omklædning og bad, så I efterfølgende kan få vasket havvandet ud af håret og blive klar til aftenens løjer. Derudover er der en café tilknyttet, hvor I kan få jer en forfriskning, hvis I trænger til det efter dagens strabadser.

 

Adresse: Amager Strandpark, Havkajakvej 2, 2300 København S

 

Hvis i er til den lidt mere sofistikerede polterabend kan i også læse denne artikel med en lang række gode vinbarer som absolut også kunne være et god bud til en hyggelig aften!!