Reperation af stenslag har aldrig været billigere

At få en stenslag i sin bilrude kan være en træls oplevelse for mange bilejere. Heldigvis skal du ikke male fanden på væggen, hvis din bilrude får et alvorligt stenslag. Indenfor de sidste 10 år er priserne på reperation af stenslag faldet drastisk, hvilket er kommet mange til gode.

En af de reparatører der tilbyder billig repartion af stenslag er Thiemannkok. Thiemannkok er en odenseanske bilreperatør, der har været i markedet i mange år. De har valgt at fokusere på to kerneområder. Du kan læse mere om deres to kompetencer her:

Bilrude udskiftning

 

Har du behov for at udskifte din bilrude, så kan Thiemannkok klare den opgave i løbet af 4-5 timer. Som bonus har du mulighed for at låne en lånebil, som vil stå klar, tanket og rengjort. På den måde har du stadig fri bevægelighed, når din bil er hos reperatøren.

Når du siger ja til Thiemannkok, så siger også ja til kvalitet. De samarbejder nemlig med nogen af Danmarks største leverandør af bilruder og der bliver altid installeret bilruder i original kvalitet.

Selve prisen på en udskiftning af en bilrude varierer afhængig af størrelsen på den rude der er beskadiget og hvor stor omfanget af skaden er. Du kan hurtigt finde en relevant prisliste på bilklasser inde på Thiemannkok.dk

Der gives 2 års garanti på alle monteringer af bilruder.

 

Stenslag repration

 

Thiemannkok har mange års erfaring med reperation af stenslag med anerkendte professionelle reparationsudstyr. Når du vælger at få repareret din bilrude hos en autoiseret bilreperatør, så slipper du for at købe en helt ny bilrude, der let kan koste dig 3.500 – 4.000 kroner.

Det tager kun cirka 15 minutter at udføre en stenslagsreparation. I mellemtiden kan du nyde en kop kaffe eller læse dagens nyheder i den hyggelige reception.

Hvis du ønsker at forebygge et kommende stenslag, så kan du også få monteret et stenslagsplaster, der kan afdække det næste stenslag, så der ikke kommer snavs og skidt i, inden det repareres.

Det er dog ikke alle stenslag der kan fikses. Et stenslag skal være mindre end 2 cm i diameter og 5-10 cm fra rudens kant. Hvis stenslaget er større end det, kan der ikke opnås et perfekt resultat.