Sådan finder du den ultimative familiebil

Når du skal ud og investere i en familiebil, er der en række foranstaltninger, du bør overveje, og en række krav du bør stille til din kommende bil. De typiske familiebilsmodeller har ofte disse ting implementeret, men det er en god idé at være opmærksom på, hvilke muligheder der er, og hvad dine krav er. Det gælder især, hvis du køber en brugt bil, eller når du skal vælge ekstraudstyr.

Når du skal købe bil nær Aarhus eller Randers, skal du besøge KJ Auto i Auning, der forhandler Citroen Aarhus. Citroen Aarhus har et stort udvalg af gode familiebiler.

Familiebiltyper

Den klassiske familiebil er en stationcar, hvor der er god plads. Har I mere end 3 børn, eller ønsker I større fleksibilitet, er en MPV vejen frem. Denne type bil har ofte mulighed for at lave to ekstra sæder i baggagerummet og er meget rummelig. De seneste år er SUV-modellen blevet populær blandt børnefamilier. Den er dejlig høj og super rummelig.

Det skal du gå efter

Når du skal købe familiebil, er der en række ting, der bør have særlig prioritet.

  1. Plads

God plads er en afgørende faktor, når du køber familiebil. God plads i baggagerummet sikrer, at du kan have barnevogn og massere af oppakning med, imens god plads på bagsædet er lækkert, når børnene bliver lidt ældre.

  1. Sikkerhed

Når du kører med dine børn, vil du selvfølgelig gøre alt for, at der er den bedste sikkerhed. Det betyder, at bilen skal være i god stand, og der skal være de rette airbags. Her er det også vigtigt, at bilen har noget at tage fra med, hvis du ender i et uheld. Derfor er de populære minibiler ikke de mest sikre.

Når det kommer til sikkerhed, er der en række mærkater og foranstaltninger, du kan gå efter. Det er f.eks. en god idé at sikre at bilen har isofix-beslag, så det er nemt at sætte et barnesæde fast.

  1. Komfort

Børn i bilen og lange køreture kræver en god komfort. Aircondition, usb-stik til opladning, samt store, bløde sæder er et must i en familiebil.