Sådan gør du din garage til et fedt sted at være

Garagen kan lynhurtigt komme til at blive rodet, og til sidst er det bare ikke fedt at opholde sig derude. Garagen kan nemt bruges som et ekstra rum til hygge, hvis man får ryddet lidt op. Derfor får du her 3 gode råd til, hvordan du kan gøre din garage fed.

 

Aktiviteter

Noget af det bedste man kan gøre ved garagen, er at indrette den med sjove aktiviteter du kan lave når du er derude. Men dét som virkelig giver et fedt look til garagen, er helt sikkert et bordtennisbord. Hvis der er børn i huset, vil det helt sikkert også være et hit. De fleste elsker en omgang bordtennis. Derudover kan det bruges til når du får besøg af dine venner. En bordtennisturnering vil helt sikkert være et hit. Et minikøleskab, nogle sækkestole og bordtennisbordet, så er der lagt op til drengehygge.

 

Fest og farver

Hvis garagen skal have et helt nyt look, kan der altid komme noget farve på væggene. Derudover kan nogle farverige billeder også gøre en del. En omgang maling og nogle billeder kan virkelig gøre en forskel. Det vil få garagen til at se noget mere indbydende ud, og generelt bliver man gladere når man ser på farver. Der findes heldigvis mange variende nuancer af de forskellige farver, så selv hvis man ikke kan lide de helt skrigende farver, kan man altid vælge en lysere og mere diskret farve. Der er heldigvis mange forskellige valgmuligheder. Man kan altid tage nogle farveprøver med hjem, så man kan tænke over, hvilken farve man kunne tænke sig.

 

Organiser tingene

For at gøre garagen mere attraktiv at bruge som værested, vil det helt sikkert gavne at rydde op. Det kan måske virke uoverskueligt, men det handler om at gøre det på den måde som fungerer bedst for en selv. Man kan eventuelt lave en liste over rækkefølgen man skal gøre de forskellige ting. Man kan starte med ét område i garagen, og så arbejde sig videre derfra. Alt afhængig af størrelsen af garagen, og mængden af ting, kan man nok ikke forvente at få det gjort på én dag. Det er nok et lidt længere projekt. Men det vigtigste er at komme i gang, og få ryddet op i tingene. Når man har sorteret det fra, som ikke skal smides ud, kan man organisere tingene. Man kan med fordel købe nogle billige reolsystemer, som tingene kan opbevares i. Når det er organiseret, er det ikke rodet at se på, og så vil man automatisk få lyst til at tilbringe mere tid i garagen. Man kan også få fat i et vægophæng til eventuelt værktøj, så det ikke bare ligger frit fremme.