Sådan indretter du den fedeste garage

Der er mange mænd, der går, og drømmer om at have en fed garage, der kan fungere som deres egen mandehule. Hvad end den skal fungere som et opholdssted, hvor man kan nyde en kamp FIFA og en kold øl, eller som et lille værksted tæt på hjemmet – det er kun fantasien der sætter grænserne for, hvad du kan gøre med din garage!

 

Opholdssted til gutterne

Hvis garagen skal blive til en rigtig mandehule, skal der også være plads til de andre mænd i dit liv – alle vennerne. Der er flere måder hvorpå, du kan gøre din garage til et fedt sted, hvor alle gutterne har lyst til at komme over. En god start ville være et TV og en PlayStation, en sofa, og et minikøleskab fyldt med øl. Allerede med disse ting, plejer man at være ret godt udstyret, når det kommer til rigtig råhygge blandt mænd. Du kunne også tage det et skridt længere, og skaffe dig en fryser til garagen. Det kunne jo evt. være en kummefryser, så der kunne være diverse ting som f.eks. frysepizzaer lige i nærheden af din mandehule. Du kan kigge på testoverblikket.dk/kummefryser-test, og se nogle forskellige kummefrysere, og hvordan de har klaret sig i test, hvis du ikke lige ved, hvad du skal lede efter på den front.

 

Et værksted kan være din egen lille boble

Et andet alternativ til hvad du kan bruge noget af pladsen i din garage på, er et værksted, eller i hvert fald opbevaring til de redskaber du bruger til reparations- og haveprojekter. En meget populær måde at gøre dette på, er at have en form for tavle, hvor du kan hænge alt dit værktøj på. Denne kan du jo eventuelt lave selv, så du virkelig kan prale af dine håndværksmæssige evner, når garagen skal vises frem. Tilhørende kan der jo så være et arbejdsbord, eller en anden flade hvor du kan få gang i dit værktøj.

 

Selvfølgelig skal der også være plads til bilen

Alle disse gode ideer man hurtigt kan få, skal selvfølgelig ikke gå ud over det, som garagen egentlig er lavet til – nemlig bilen. Det er klart sundest for bilen at stå overdækket, i hvert fald når vejret minder om det danske efterår. Så hvis der ikke er plads til andet end bilen i garagen, kan du altid føre disse ideer ud i verden et andet sted i huset.